Forum › Legionowo i Jabłonna
# Aneta_23 01.04.2020 18:42 |
|
Z powodu aktualnego stanu epidemiologicznego warto rozważyć zakup zabezpieczeń dla swoich przedsiębiorstw, osłon mających za zadanie ochronę osób pracujących przy obsłudze klienta, warto rozważyć zainwestowanie w osłony z płyty plexi lub przyłbice bhp. Te które mogę polecić znajdują się w ofercie firmy www.maglo.com.pl
|
# Lenka Bolkova 14.04.2020 23:06 |
|
Idealna oferta finansowa
Czy bank odmówił świadczenia usług? A może szukasz lepszych i bardziej niezawodnych warunków świadczenia usług, których bank nie oferuje? Zaufaj nam i uzyskaj szybką, niezawodną i gwarantowaną obsługę w ciągu 24 godzin bez dzienników. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z naszym: E-mail: leni.bolkova01@gmail.com lub WhatsApp: +420608987486. |
# Ajka 24.05.2020 13:31 |
|
No ja jestem jednak zwolennikiem zakupów stacjonarnych, jeśli chodzi o spożywkę. Jeżdżę, ostatnio dwa razy w miesiącu na duże zakupy do Carrefoura, do koszyka często wkładam produkty świetnej jakości, sprzedawane pod ich marką własną, ale jak sprawdziłam, dostawcami są polscy producenci. Skład bardzo dobry, cena (teraz z gwarancją jej niezmienności) naprawdę niska.
|
# asa 18.10.2021 23:03 |
|
Ja kupuję od jakiegoś czasu wszystko w markecie i zamawiam online, a mięso i wędliny w zaufanym sklepie www.kiszeczka.pl. Zakupy z dostawą do domu są naprawdę spoko.
|
# sroka 20.11.2021 10:41 |
|
ja podobnie, część zamawiam a część kupuję w markecie, lubię też odwiedzać m1 bo tam sporo atrakcji maja i niskie ceny przede wszystkim
|
# samola 22.12.2021 18:23 |
|
Ostatnio rzadko wychodzę bo wiele rzeczy zamawiam przez Jokr do domu, dowożą w 15 min i dostawa jest darmowa. Wolę tak niż tracić czas na przesiadywanie w marketach. I widziałam teraz ostatnio fajne zestawy prezentowe z winem, kawką i przysmakami, zamówię chyba dla przyjaciółki na święta bo bardzo ładnie się prezentują :)
|
dewi 10.01.2024 15:47 |
|
Zobacz https://trucktruck.pl/?p=247 bardzo lubię ten klimat.
|
inpo 25.04.2024 12:42 |
|
Zobacz http://trucktruck.pl/najlepsze-paluszki-rybne/ naprawdę warto.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.