REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# Lukasz321a

20.03.2019 19:31

Mnie też szlag trafia z tego powodu.
Trafia mnie też, że jest 17 milionów ludzi pracujących i Ci ludzie w większości nie poszli na wybory w związku z tym 5milionów pasożytów przegłosowało 500+ i zakaz handlu w niedzielę. Ludzie weźcie się ogarnijcie te socjalistyczne marnotrawstwo można skończyć i iść w stronę likwidacji PIT.

# Rozmowa trollowana

21.03.2019 10:29

Artykuł sponsorowany, artykuł sponsorowany... Przez kogo? - Domyślcie się.
A taki temat jak zakaz handlu w niedziele powinien być poddany pod ogólnokrajowe referendum. Nie wiem, dlaczego poprzednio rządząca Placforma tego nie zrobiła...

# pawelwg

21.03.2019 14:52

Proszę mi LOGICZNIE wytłumaczyć dlaczego rzekomo zakaz handlu w niedzielę ma uderzać w małe sklepy , skoro:
1. tylko duże sieci handlowe mają bezwzględny zakaz handlu w niedzielę, małesklepy (pod pewnymi warunkami) mogą pracować,
2 liczba małych sklepów whg statystyk WCALE nie maleje!
3. ilość kupowanych przez Polaków artykułów wzrasta.
Jedynym wytłumaczeniem takich alarmistycznych, a nieprawdziwych artykułów jest duży fundusz na sponsorowane publikacje, jaki mają duże sieci handlowe, które przez ten zakaz nieco tracą w stosunku do małych sklepów. Przez grzeczność nie wspomnę o drugiej możliwości, tj., hm, naiwności autora...;-)

REKLAMA

# raf756

21.03.2019 19:39

A ja się ciesze że są wolne niedziele ja osobiście to jeszcze bym ograniczył handel w soboty do 18 A takie płaczki mnie śmieszą

# Lukasz321a

22.03.2019 09:15

@pawelwg to najwyraźniej oglądamy inne statystki i wcale kolejki w dużych sieciach handlowych nie wzrosły po wprowadzeniu tego durnego prawa. Tak samo, jak ilość wyrzucanego jedzenia przez sieci handlowe wcale nie wzrosła przez te idiotyczne ograniczenie...
#raf756 napisał(a) 21.03.2019 19:39
A ja się ciesze że są wolne niedziele ja osobiście to jeszcze bym ograniczył handel w soboty do 18 A takie płaczki mnie śmieszą

Zdajesz sobie sprawę, że inni ludzie mają inne potrzeby niż Ty?
Że mogą mieć inną organizację czasu niż Ty?
Że są ludzie którzy wolą pracować w weekend np studenci dzienni?
To jest bardzo przykre, że masz tak zawężony światopogląd.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni