REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Gorąca 30 latka szuka Pana

# natalia590

21.03.2019 16:28

Witam. Na imię mam Natalia, mam 31 lat. Piszę tutaj, ponieważ szukam partnera i nowych wrażeń. Coś o mnie? Potrafię rozwiązać nawet najbardziej zawiłe problemy i znaleźć wyjście z niejednej kłopotliwej sytuacji. Chętnie służę radą i pomagam, jeśli tylko mogę. Wszyscy mówią mi, że jestem bardzo zmysłową kobietą, ale wiem, że mam swoje wady. Poszukuję partnera do zmysłowej relacji wypełnionej seksem. Ale i nie tylko... Kolacja, dobry film, rozmowa, czy wspólny wypad także wchodzą w grę. Dodatkowo mam swój kaprys, że tak to nazwę. Zapłacę Ci za spotkania. Mam pieniądze, lubię taki smaczek i już. Jeśli nie chcesz otrzymywać wynagrodzenia - okej napisz w wiadomości, że nie. Natomiast dla osób, które są zainteresowane kwestią finansową jest to kwota ~~300zł za spotkanie i sporo wyższa za stały układ. Nie masz doświadczenia w seksie? To dobrze, nauczę Cię wszystkiego. No chyba, że już wszystko umiesz, ale ja pokażę Ci iż tak nie jest.
Szukam mężczyzny otwartego na seks, przygody erotyczne i wspólne spędzanie czasu w ramach oferty sponsoringu. Lubię ostrą zabawę jak i wolny, spokojny seks. Oferuję ~~300zł za spotkanie i sporo wyższą kwotę za stały układ. Zapraszam zainteresowane osoby do kontaktu.
Zdecydowane osoby proszę o kontakt mailowy pod adresem murawskanatalia590@gmail.com
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni