Forum › Targówek
Zacisze na 5
# Katarzyna Górska 15.11.2010 21:50 |
|
Witam
Nazywam się Katarzyna Górska. Kandyduję do Rady Dzielnicy Targówek. Z wykształcenia jestem politologiem. Posiadam wiedzę na temat samorządu. Mimo młodego wieku posiadam bogate doświadczenie aktywności społecznej w organizacjach studenckich Europejskie Forum Studentów AEGEE oraz Parlament Studentów i Parlament Studentów Rzeczpospolitej Polskiej (ogólnokrajowe przedstawicielstwo wszystkich samorządów studenckich) . Obecnie jestem wiceprzewodniczącą Zarządu Wspólnoty Wyspowa 1 na Zaciszu. Odkąd zamieszkałam na Zaciszu, zaczęłam interesować się jego sprawami. Zauważyłam problemy z którymi borykają się mieszkańcy. Dlatego postanowiłam kandydować. Na Zaciszu należy poprawić infrastrukturę; zająć się sprawą odprowadzania ścieków i wód deszczowych; zwiększyć ilość przedszkoli i żłobków publicznych oraz zwiększyć i wypromować większą ilość wydarzeń kulturalnych. Problemów jest oczywiście więcej ale te są najpilniejsze.Chciałabym aby Zacisze było miejscem gdzie wszystkim mieszkańcom żyję się bardzo dobrze. Aby Zacisze było miejscem na 5! Dlatego proszę Państwa o głos 21 listopada. Lista nr 4 Pozycja 5 Warto postawić na młodość, chęć i zapał do pracy i dać szansę komuś kto posiada odpowiednią wiedzę. Będę dbać o nasze wspólne sprawy. Nie zawiodę!!!!!!!! Zapraszam na stronę www.katarzynagorska.waw.pl |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.