REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Wycinanie drzew pod budowy nowych osiedli

# nina00

03.10.2012 10:34

Witam,
przy ul. Ordonówny zaczęła się budowa nowego osiedla. Zauważyłam, że budowniczy w ogóle nie zwracają uwagę na otaczającą nas przyrodę. Norma jest jest że wjeżdżają ciężarówkami, gdzie się tylko da. Dzisiaj rano, będąc na spacerze z psem zaobserwowałam, jak kilku panów z ekipy ścina, wysokie na dziesiątki metrów, drzewa i przyznam szczerze, że łza zakręciła się w oku. zastanawiam się, czy firma ma na to zezwolenie, czy też, dla swoich potrzeb, postanowiła sobie sama ułatwić kierowcom ciężarówek dojazd do terenu budowy. Czy jest jakiś organ w naszym ratuszu, który nadzoruje tego typu rzeczy? A jeśli tak, to może dobrze by było wysłać od czasu do czasu urzędnika do skontrolowania tej i innych firm. A może mamy gdzieś, to co się dzieje z naszym otoczeniem i niebawem będziemy patrzeć przez okna tylko na okna sąsiadów. Tylko, że ja osobiście nie zgadzam się na taki stan rzeczy. Mnie to obchodzi.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA