Forum › Bielany
Wskazówki do strony internetowej
# Dino Tha 15.05.2018 12:43 |
|
Cześć, od niedawna mam firmę i dopinam wszystkie szczegóły, żeby funkcjonowała na jak najwyższym poziomie. Sęk w tym, że nakłady finansowe są, że tak powiem - ograniczone. Dlatego zależy mi na tym, by dobrze wybierać, nie musieć ponownie inwestować w poprawki. Aktualnie pracuję nad tym by postawić stronę internetową. Sam się na tym bezwzględnie nie znam dlatego chcę kogoś zatrudnić. Ofert jest jednak tyle, że masakra, z czego wszystkie podobne. Nie chcę polecania firm - oczekuję tu wskazówek na co zwracać uwagę przy wyborze firmy, co jest najważniejsze??
|
# ... 15.05.2018 12:52 |
|
Wyp...stąd spamerze yebany
|
# akson389 16.05.2018 11:40 |
|
"nie chcę polecania firm" - spamerze xDD gościu, zapędziłeś się :D
wejdź na bloga netgrafu, który się tym zajmuje. tu jest artykuł odnośnie tego co szukasz http://tiny.pl/g87c6 i nie ma własnie konkretnego polecania a to, na co zwracać uwagę i jak można obniżyć koszty danego projektu nawet decydując się na coś już w jakiejś firmie, bo wbrew temu co większość firm forsuje, to jest to jak najbardziej możliwe. |
# syf reklaama 16.05.2018 11:45 |
|
To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają. Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' .. , .. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.