REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# jias

28.01.2021 21:46

no i dobrze, niech patola idzie tam gdzie jej miejsce

# Jhc

28.01.2021 21:50

A jaki rozmiar był tych spodni? 34 by pasowało.

# Orto Graff

30.01.2021 18:46

Zniszczyła kogo? co? - Zniszczyła manekin. Ten manekin, a nie tego manekina. Polska język bydź trudna język...

REKLAMA

# Arpa61

02.02.2021 16:40

Do 12 lat tylko? Przecież manekin był Żydem. Należy się dożywocie i przeprosiny we wszystkich mediach na koszt zbrodniarki. PS To zniszczyła manekin, czy nie zniszczyła manekina? O co ze spodniami? Zdrowe?

# antyPISsman

04.02.2021 06:39

"Jaśniepani(e)" Orto Graff!
Chyba nic mnie bardziej nie wkurza jak purytanizm językowy. Mam w rodzinie jedną taką, starszą osobę, która jak tylko może poprawia każdego, wytykając błędy (włącznie z gadaniem do prezenterów w TV), irytując się przy tym jakby było o co! Wielkie halo się stało, że ktoś napisał "manekina" a nie manekin...normalnie świat się zawali... .

# Orto Graff

06.02.2021 16:44

#antyPISsman napisał(a) 04.02.2021 06:39
"Jaśniepani(e)" Orto Graff!
Chyba nic mnie bardziej nie wkurza jak purytanizm językowy. Mam w rodzinie jedną taką, starszą osobę, która jak tylko może poprawia każdego, wytykając błędy (włącznie z gadaniem do prezenterów w TV), irytując się przy tym jakby było o co! Wielkie halo się stało, że ktoś napisał "manekina" a nie manekin...normalnie świat się zawali... .
Orto Graff to pan, bo jest rodzaju męskiego. Gdyby to była pani, to nazywałaby się Orto Graffia, tak jak dla przykładu antyPISsmania, profesórka, psycho loszka czy ciecini...

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA