Forum › Bemowo
# jias 28.01.2021 21:46 |
|
no i dobrze, niech patola idzie tam gdzie jej miejsce
|
# Jhc 28.01.2021 21:50 |
|
A jaki rozmiar był tych spodni? 34 by pasowało.
|
# Orto Graff 30.01.2021 18:46 |
|
Zniszczyła kogo? co? - Zniszczyła manekin. Ten manekin, a nie tego manekina. Polska język bydź trudna język...
|
# Arpa61 02.02.2021 16:40 |
|
Do 12 lat tylko? Przecież manekin był Żydem. Należy się dożywocie i przeprosiny we wszystkich mediach na koszt zbrodniarki. PS To zniszczyła manekin, czy nie zniszczyła manekina? O co ze spodniami? Zdrowe?
|
# antyPISsman 04.02.2021 06:39 |
|
"Jaśniepani(e)" Orto Graff!
Chyba nic mnie bardziej nie wkurza jak purytanizm językowy. Mam w rodzinie jedną taką, starszą osobę, która jak tylko może poprawia każdego, wytykając błędy (włącznie z gadaniem do prezenterów w TV), irytując się przy tym jakby było o co! Wielkie halo się stało, że ktoś napisał "manekina" a nie manekin...normalnie świat się zawali... . |
# Orto Graff 06.02.2021 16:44 |
|
#antyPISsman napisał(a) 04.02.2021 06:39 Orto Graff to pan, bo jest rodzaju męskiego. Gdyby to była pani, to nazywałaby się Orto Graffia, tak jak dla przykładu antyPISsmania, profesórka, psycho loszka czy ciecini..."Jaśniepani(e)" Orto Graff! Chyba nic mnie bardziej nie wkurza jak purytanizm językowy. Mam w rodzinie jedną taką, starszą osobę, która jak tylko może poprawia każdego, wytykając błędy (włącznie z gadaniem do prezenterów w TV), irytując się przy tym jakby było o co! Wielkie halo się stało, że ktoś napisał "manekina" a nie manekin...normalnie świat się zawali... . |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.