REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

WNaprawa uszkodzonej szyby w aucie

ruszti

02.03.2016 18:19

Gdzie można podjechać i naprawić uszkodzoną szybę przednią w aucie?

lufka25

03.03.2016 22:05

Tak się składa że mieszkam na Al. Krakowskiej tuż obok Nordglassu. Sama z niego nie korzystałam ale mają tam duży ruch to myślę że naprawiają tam szyby dobrze.

ruszti

04.03.2016 20:04

A trzeba się umawiać wcześniej czy można od razu podjechać? Ile sobie liczą za taką usługę?

REKLAMA

# oenordglass

05.03.2016 22:33

Witam, aby sprawdzić stan szyby i poprosić o ocenę jej przydatności do naprawy, można przyjechać "z ulicy". Przy wymianie rozsądniej jest umówić się telefonicznie na konkretny termin. Chociażby po to, aby upewnić się, że w wybranym serwisie znajduje się egzemplarz szyby, którą będzie trzeba wymienić.
Pozdrawiam, Sebastian Nikulski
Online Ekspert Nordglass

# Jurek44

13.03.2016 20:53

A jezeli chodzi o szybę juz do bardziej starszego auta?

# oenordglass

16.03.2016 20:43

Witam, jeżeli chodzi o modele szyb do starszych aut, należy się skontaktować wcześniej do wybranego serwisu Nodglass w celu weryfikacji czy dana szyba jest dostępna.
Online Ekspert Nordglass

REKLAMA

ruszti

17.03.2016 19:22

Jestem już po wymianie i jestem bardzo zadowolony. Obsługa na 5+, polecam każdemu nordglass.

# kindziuk

22.03.2016 18:35

Naprawiając szybę w nord glass, czy nałożą mi od ręki powłokę hydrofobową?

# oenordglass

24.03.2016 18:13

Witam, jeżeli Pan się na to zdecyduję to jak najbardziej.
Online Ekspert Nordglass

REKLAMA

# Olek

08.05.2016 09:18

Panie Sebastianie czy w waszym serwisie wymienią mi przednią szybę z podgrzewaniem do Fiesty Mk V z 2008r.?

# oenordglass

14.05.2016 12:12

Witam, posiadamy szyby do wszystkich modeli więc myślę ze z tym też nie będzie problemu, ale najlepiej proszę o kontakt z wybranym serwisem.
Online Ekspert Nordglass

# CudnyJan

18.05.2016 10:04

A w nordglass można wykonać przyciemnienie szyb? Jest taka możliwość?

REKLAMA

# oenordglass

18.05.2016 17:11

Witam, tak zgadza się Nordglass wprowadził taką usługę w swoich serwisach ale niestety nie wszystkich. Na naszej stronie internetowej można znaleźć wykaz salonów zajmujących się przyciemnianiem.
Online Ekspert Nordglass

# Adek

24.06.2016 18:41

Jaka jest gwarancja na wymianę szyby w Nordglassie?

# brukk

25.06.2016 15:29

Spróbuj też wzucić opis tego co potrzebujesz na http://oferia.pl/zlecenia/uslugi-warsztatowe/szyby-szyberdachy, ten portal działa w ten sposób, że dodajesz swoje zlecenie i firmy zainteresowane jego wykonaniem zgłaszają się do Ciebie z propozycją wykonania i od razu z kosztami. Potem zostaje tylko wybrać najlepszego :)

REKLAMA

# oenordglass

26.06.2016 10:54

Witam, na wymienioną szybę otrzymuję się 2-letnią gwarancję producenta na szybę oraz dożywotnią na jej montaż.
Online Ekspert Nordglass

Mirkaa

31.10.2016 16:56

O ile szybę w samochodzie można naprawić wszędzie to naprawić silnik w samochodzie ciężarowym nie jest tak łatwo bo mało warsztatów się tym zajmuje. Ja ostatnio szukałam i nie umiałam znaleźć fachowców od silników. Dopiero po dłuższym czasie trafiłam na tą http://reifentor.eu/ firmę, która ma dość przystępne ceny.

# Jeep

31.10.2016 17:15

Mirkaa napisała 31.10.2016 16:56
O ile szybę w samochodzie można naprawić wszędzie to naprawić silnik w samochodzie ciężarowym nie jest tak łatwo bo mało warsztatów się tym zajmuje. Ja ostatnio szukałam i nie umiałam znaleźć fachowców od silników. Dopiero po dłuższym czasie trafiłam na tą http://reifentor.eu/ firmę, która ma dość przystępne ceny.
Ile Ci płacą za wklejanie reklam. Temat jest o szybach a nie o ciężarówkach. Nie kompromituj się.
Wklejasz te posty w różnych miejscach. Ogarnij siew

REKLAMA

vega195

10.12.2016 15:31

ruszti napisał 02.03.2016 18:19
Gdzie można podjechać i naprawić uszkodzoną szybę przednią w aucie?

W W-wie i okolicach jest co najmniej kilkanaście miejsc, gdzie można naprawić uszkodzoną szybę w samochodzie, specjalizują się w tym m.in. w Aga-Pol, mają w tym spore doświadczenie, także naprawa przebiega sprawnie i profesjonalnie, zajrzyjcie na http://www.aga-pol.eu - sprzedają tam też szyby i je montują.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA