Forum › Warszawa
Warszawa może wygrać stojaki rowerowe!
KrecKilometry 06.07.2016 13:21 |
|
Cześć,
Słyszeliście już o kampanii społecznej Kręć Kilometry? Jeżdżąc po Warszawie na rowerze możemy jednocześnie pomagać miastu w zdobyciu oryginalnych stojaków rowerowych. Ja sam kręcę kilometry już od dwóch miesięcy, a akcja trwa do końca września. O co chodzi? Dzięki darmowej aplikacji ze strony Poznaj naszą aplikację mobilną każdy przejechany kilometr trafia na konto wybranego miasta. W rankingu przejechanych kilometrów Warszawa jest obecnie na drugim miejscu za Poznaniem, ale już coraz mniej brakuje jej do zwycięstwa. Zwycięskie miasta otrzymają stojaki rowerowe od fundacji All For Planet. A stojaków w Warszawie nigdy za wiele... O kampanii mówi się ostatnio dość dużo, coraz więcej kilometrów trafia na konto Warszawy, a do tego każdy uczestnik może wygrać dla siebie apteczkę rowerową. Co ważne, dzięki kampanii fundacja ma stworzyć największy w Polsce raport na temat rowerowych zwyczajów polaków. Moim zdaniem - rzecz warta zaangażowania się. Nie dość, że promujemy w ten sposób jazdę po mieście na rowerze, to jeszcze walczymy o stojaki... Szczegóły akcji można zobaczyć tutaj: Kręć Kilometry |
# dsdww 27.09.2016 09:51 |
|
Ja pracuję w sieci handlowej, która często zamawia akcesoria reklamowe w firmie Oficyna 97
|
# jolii 29.11.2016 15:04 |
|
Ja już od dłuższego czasu korzystam z oferty .oficyna97.pl. Firma zajmuje się produkcją stojaków reklamowych, standów kartonowych, ekspozytorów. Co ważne zapewniają kompleksową ofertę
|
# Kasia285 12.12.2016 15:08 |
|
Myślę że te stojaki mogła by zapewnić firma Asklepios, mają super sprzęt!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.