Forum › Warszawa
# Zielona 21.04.2017 18:24 |
|
Sadzić drzewa, chodzić pieszo i tam gdzie to możliwe jeździć rowerem.I nie kupować wody w butelce.Ot tyle i aż tyle.
|
# ula 04.06.2017 23:38 |
|
Wybierając oczyszczacz powietrza warto szukać rzetelnych informacji oraz nie wahać się zadawać pytania. Tego typu urządzenia powinny być OBOWIĄZKOWYM wyposażeniem każdego nowoczesnego domu. Pamiętając o tym, że tanie prawie NIGDY nie jest skuteczne, wydajne, niezawodne, etc. Ja z philipiaka jestem zadowolona.
|
# Jan 12.06.2017 22:21 |
|
Sadzić drzewa, powiększać zieleńce, likwidować stare samochody. To oczywiste. Nie było samochodów, nie było smrodliwie i rakotwórczo. A wy likwidujecie trawniki i stawiacie tysiace starych samochodów pod naszymi oknami i budujecie drogi zamiast alei spacerowych. Niemcy wyrzucili stare graty a Polacy sprowadzili je sobie pod nos. Zamiast działań wojennych to zabiją nas spalinami. Poalcy tworzą komory gazowe swoim dzieciom.
|
# gero 03.07.2017 21:02 |
|
#ula napisał(a) 04.06.2017 23:38 Wybierając oczyszczacz powietrza warto szukać rzetelnych informacji oraz nie wahać się zadawać pytania. Tego typu urządzenia powinny być OBOWIĄZKOWYM wyposażeniem każdego nowoczesnego domu. Pamiętając o tym, że tanie prawie NIGDY nie jest skuteczne, wydajne, niezawodne, etc. Ja z philipiaka jestem zadowolona. A jakie funkcje ma ten oczyszczacz o którym piszesz? |
# Marta Kowalewska 14.07.2017 20:22 |
|
Gero filtr powietrza Air Purifier marki Philipiak zwiększa komfort oddychania oraz: usuwa dym i pyłki, zwalcza nieprzyjemne zapachy, oczyszcza powietrze ozonem usuwając wirusy, koncentruje jony ujemne, rozkłada formaldehyd, sterylizuje promieniami UV / fotokatalizator oraz usuwa bakterie chorobotwórcze, pleśnie i grzyby.
Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.