REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

recykling maszyny

# andrew

26.08.2014 09:57

zznacie jakaś firme która zajmuje sie sprzedażą maszyn do recykliongu? mogą być używane

# gorko

26.08.2014 11:11

mt recykling jeśli dobrze pamiętam nazwe firmy

# dela12

22.01.2016 12:46

Deta Polska ma różne maszyny na sprzedaż, ostatnio kupiłem u nich http://www.detapolska.eu/oferta/maszyny-uzywane/102-okleiniarki-prostoliniowe i super wszystko działa

REKLAMA

# KamilDemin

19.06.2017 08:15

NO to koniecznie zajrzyj do Bartontech prowadzą oni własnie sprzedaż maszyn do recyklingu zarówno nowych jak i uzywanych. Jeżeli też będziesz potrzebowal to w ofercie mają serwis tych maszyn. Obsługa odpowiednio wykwalifikowana, także na pewno pomoże CI w podjęciu najlepszej decyzji zakupu. Ja kupowałem u nich belownice oraz prasę i nie mam najmniejszych zarzutów co do ich pracy :)

# MarcinStaszynak

16.07.2017 17:19

Zgadzam się z forumowiczem powyżej, akurat gdy już masz załatwione wszystkie papiery i szukasz odpowiedniego miejsca do zakupu maszyn recyklingowych nie powinieneś omijać firmy Bartontech. Prowadzą oni sprzedaż maszyn nowych i używanych najlepszych producentów. Do tego o czym warto wspomnieć zajmują się serwisem gwarancyjnym i pogwarancyjnym. Akurat na tym wyborze na pewno źle nie wyjdziesz ;)
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni