Forum › Warszawa
recykling maszyny
# andrew 26.08.2014 09:57 |
|
zznacie jakaś firme która zajmuje sie sprzedażą maszyn do recykliongu? mogą być używane
|
# gorko 26.08.2014 11:11 |
|
mt recykling jeśli dobrze pamiętam nazwe firmy
|
# dela12 22.01.2016 12:46 |
|
Deta Polska ma różne maszyny na sprzedaż, ostatnio kupiłem u nich http://www.detapolska.eu/oferta/maszyny-uzywane/102-okleiniarki-prostoliniowe i super wszystko działa
|
# KamilDemin 19.06.2017 08:15 |
|
NO to koniecznie zajrzyj do Bartontech prowadzą oni własnie sprzedaż maszyn do recyklingu zarówno nowych jak i uzywanych. Jeżeli też będziesz potrzebowal to w ofercie mają serwis tych maszyn. Obsługa odpowiednio wykwalifikowana, także na pewno pomoże CI w podjęciu najlepszej decyzji zakupu. Ja kupowałem u nich belownice oraz prasę i nie mam najmniejszych zarzutów co do ich pracy :)
|
# MarcinStaszynak 16.07.2017 17:19 |
|
Zgadzam się z forumowiczem powyżej, akurat gdy już masz załatwione wszystkie papiery i szukasz odpowiedniego miejsca do zakupu maszyn recyklingowych nie powinieneś omijać firmy Bartontech. Prowadzą oni sprzedaż maszyn nowych i używanych najlepszych producentów. Do tego o czym warto wspomnieć zajmują się serwisem gwarancyjnym i pogwarancyjnym. Akurat na tym wyborze na pewno źle nie wyjdziesz ;)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.