REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# Bobbybu

20.08.2020 20:49

4 pasy = 4 progi... 40 tyś za 4 progi... dobry ktoś biznes robi na tych progach, które po miesiącu użytkowania odpadają...
Brawo... to już lepiej betonowe...

# Marian

20.08.2020 21:19

Jedyny plus tych progów to to że rowerem mogę sobie jechać środkiem ulicy 30km/h i mam wszytkich w głebokiej dudzie. Spowalniacze mogą być na każdej ulicy w Warszawie. Nie trzeba będzie wtedy ścieżek rowerowych. Ostatnio jechałem Kochanowskiego, spowalniacze, ograniczenie do 30km/h a za mną jakiś ciul w 180 trąbił jakby sraczki dostał. Niestety jechał za mną aż do pętli a ja 30km/h środkiem jezdni. I tak ma być.

# Crt

20.08.2020 21:59

Droga nie należy tylko i wyłącznie osób biorących udział w głosowaniu. To droga publiczna, jedna z głównych dróg dzielnicy. Banda oszołomów straciła kontrolę i stawia progi gdzie popadnie. Jeśli na takiej Wrocławskiej spowalnia się ruch w praktyce do 10 km/h, to jakie ograniczenia należałoby wprowadzić na pomniejszych drogach, jakie ograniczenia na drogach na których ruch pieszych odbywa się po jezdni razem z pojazdami?
Kraj popada w ruinę a ludziom stawia się przeszkody na drodze do pracy. Po trzykroć banda oszołomów.

REKLAMA

# Dean53

21.08.2020 13:56

Właśnie to takie niepoważne dzieci jak #Marian są chyba największym zagrożeniem dla bezpieczeństwa i płynności ruchu drogowego.. #Marianie, kup sobie wrotki i idź na plac zabaw ....

# Marian

22.08.2020 00:18

#Dean53 napisał(a) 21.08.2020 13:56
Właśnie to takie niepoważne dzieci jak #Marian są chyba największym zagrożeniem dla bezpieczeństwa i płynności ruchu drogowego.. #Marianie, kup sobie wrotki i idź na plac zabaw ....
Ograniczenie do 30km/h i tyle jadę rowerem i nikt nie ma prawa mnie wyprzedzać. Gdzie tu widzisz problem? Łamiesz prawo jeżdżąc szybciej?

# Hapitor

22.08.2020 16:51

Po zamontowaniu progów na ulicy Blatona, niektórzy kierowcy bardziej skupiają się na ich omijaniu niż na sytuacji na drodze, a tym bardziej na przejściu dla pieszych.

REKLAMA

# Rex

23.08.2020 23:49

Jakie jest ograniczenie prędkości na ścieżkach rowerowych? Czy te święte krowy tam pędzące mają jakieś ograniczenia?
Czy np rozpędzając się z wiaduktu przy WolaParku moga lecieć ile popadnie? Bo ja tam zawsze takich widzę. Zainstalować im mury zwalniające!

# Bemowianka

24.08.2020 13:43

Wrocławska przejęła sporą część ruchu z Górczewskiej w związku z budową metra. No to jeszcze progi zamontujmy. Będzie zupełni tak bez sensu jak z tymi progami na Radiowej. Co to ze świecą trzeba szukać pieszego na pasach. Brawo.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe