Forum › Bemowo
# Bobbybu 20.08.2020 20:49 |
|
4 pasy = 4 progi... 40 tyś za 4 progi... dobry ktoś biznes robi na tych progach, które po miesiącu użytkowania odpadają...
Brawo... to już lepiej betonowe... |
# Marian 20.08.2020 21:19 |
|
Jedyny plus tych progów to to że rowerem mogę sobie jechać środkiem ulicy 30km/h i mam wszytkich w głebokiej dudzie. Spowalniacze mogą być na każdej ulicy w Warszawie. Nie trzeba będzie wtedy ścieżek rowerowych. Ostatnio jechałem Kochanowskiego, spowalniacze, ograniczenie do 30km/h a za mną jakiś ciul w 180 trąbił jakby sraczki dostał. Niestety jechał za mną aż do pętli a ja 30km/h środkiem jezdni. I tak ma być.
|
# Crt 20.08.2020 21:59 |
|
Droga nie należy tylko i wyłącznie osób biorących udział w głosowaniu. To droga publiczna, jedna z głównych dróg dzielnicy. Banda oszołomów straciła kontrolę i stawia progi gdzie popadnie. Jeśli na takiej Wrocławskiej spowalnia się ruch w praktyce do 10 km/h, to jakie ograniczenia należałoby wprowadzić na pomniejszych drogach, jakie ograniczenia na drogach na których ruch pieszych odbywa się po jezdni razem z pojazdami?
Kraj popada w ruinę a ludziom stawia się przeszkody na drodze do pracy. Po trzykroć banda oszołomów. |
# Dean53 21.08.2020 13:56 |
|
Właśnie to takie niepoważne dzieci jak #Marian są chyba największym zagrożeniem dla bezpieczeństwa i płynności ruchu drogowego.. #Marianie, kup sobie wrotki i idź na plac zabaw ....
|
# Marian 22.08.2020 00:18 |
|
#Dean53 napisał(a) 21.08.2020 13:56 Ograniczenie do 30km/h i tyle jadę rowerem i nikt nie ma prawa mnie wyprzedzać. Gdzie tu widzisz problem? Łamiesz prawo jeżdżąc szybciej?Właśnie to takie niepoważne dzieci jak #Marian są chyba największym zagrożeniem dla bezpieczeństwa i płynności ruchu drogowego.. #Marianie, kup sobie wrotki i idź na plac zabaw .... |
# Hapitor 22.08.2020 16:51 |
|
Po zamontowaniu progów na ulicy Blatona, niektórzy kierowcy bardziej skupiają się na ich omijaniu niż na sytuacji na drodze, a tym bardziej na przejściu dla pieszych.
|
# Rex 23.08.2020 23:49 |
|
Jakie jest ograniczenie prędkości na ścieżkach rowerowych? Czy te święte krowy tam pędzące mają jakieś ograniczenia?
Czy np rozpędzając się z wiaduktu przy WolaParku moga lecieć ile popadnie? Bo ja tam zawsze takich widzę. Zainstalować im mury zwalniające! |
# Bemowianka 24.08.2020 13:43 |
|
Wrocławska przejęła sporą część ruchu z Górczewskiej w związku z budową metra. No to jeszcze progi zamontujmy. Będzie zupełni tak bez sensu jak z tymi progami na Radiowej. Co to ze świecą trzeba szukać pieszego na pasach. Brawo.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.