REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# Stańczyk

19.03.2018 10:49

Jaki ten Pobożny Błazen jest naiwny.Przecież administratorami tych grup są ludzie powiązani z folwarkiem.Z grupą zamkniętą "Bemowo: to samo.Pani Sylwestrzk usuwa kogo chcę i akceptuje tylko te wpisy , który jej nie szkodzą.

# pisowiec

19.03.2018 12:02

Wstyd mi na Pobożego. Przepraszam w jego imieniu.

# Ita

19.03.2018 12:19

Pisowski aparatczyk, któremu się wydaje, że kontroluje internety

REKLAMA

# Mateusz1983

19.03.2018 12:23

Przecież ten wpis jest z innej grupy, więc jakieś głupotki Pan pisze.

# Jelonek_!!

19.03.2018 13:05

Jak zwykle rzetelnie. A ile pod postem P. Pobożego jest słów poparcia? Tego nie przytaczacie, bo nie pasuje do tezy. Słabe dziennikarstwo reprezentujecie.

# Urzędnik 211

19.03.2018 13:13

To dopiero błazen, przywieziony w teczce pisior próbuje ustawiać wszystkich po kątach. Mam nadzieję, że mu wyborcy pokażą odpowiedni palec.

REKLAMA

# WSTYD MI ZA PIS

19.03.2018 13:34

Poboży to nie jest PIS. To jest podobnie jak Grodzki ktoś śliski, który zrobi wszystko by nic nie robić i uratować stołek. Dogada się z każdym i w każdej sprawie. Tam za tych tzw. burmistrzów rządzi stary aparat administracyjno-urzędniczy z czasów sitwy Dąbrowskiego. Oni na niczym się nie znają i nic nie umieją. i niczego nie naprawili i nie naprawią. Mam nadzieję, że stołki nie będą im ponownie dane ŻENADA. Jak ktoś się boi podejmować trudne decyzje niech wraca do książek i wykładów a nie wypisuje jakieś farmazony. Mam nadzieję, że i PIS się pozbędzie.

# K Radzikowski

19.03.2018 18:09

#Stańczyk napisał(a) 19.03.2018 10:49
Jaki ten Pobożny Błazen jest naiwny.Przecież administratorami tych grup są ludzie powiązani z folwarkiem.Z grupą zamkniętą "Bemowo: to samo.Pani Sylwestrzk usuwa kogo chcę i akceptuje tylko te wpisy , który jej nie szkodzą.

Nie jest to prawda - jest nas 4 tam a jak sam pisalem z ludzmi od ex po jest mi mocno nie po drodze - mimo to nie widze problemu w merytorycznych postach. Nie wpuscilem za to np reklamy " posla az krakowa" ktory mimo braku kampani wyborczej ja uskuteczniach proboje ... Od roku zapraszalem innych radnych do pisania na grupie - bez echa

# bemowiak

19.03.2018 18:21

słów poparcia jest około 5%, reszta to mocna krytyka tego Pana Bożego

REKLAMA

# Bemowianin

24.03.2018 09:50

Żałosny pisowski aparatczyk... A nawet nie mieszka na Bemowie. Za komuny też wiedzieli lepiej jak ludzie mają żyć, w co wierzyć...

# WybieramBemowo

26.03.2018 16:05

Aktywność radnych z Jelonek pod względem liczby złożonych interpelacji i zapytań:
Jarosław Oborski (Wybieram Bemowo) - 230
Marta Sylwestrzak (Wybieram Bemowo) - 192
Czterech radnych PiS łącznie - 92
Dwie radne PO łącznie - 30
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą