Forum › Bemowo
# Stańczyk 19.03.2018 10:49 |
|
Jaki ten Pobożny Błazen jest naiwny.Przecież administratorami tych grup są ludzie powiązani z folwarkiem.Z grupą zamkniętą "Bemowo: to samo.Pani Sylwestrzk usuwa kogo chcę i akceptuje tylko te wpisy , który jej nie szkodzą.
|
# pisowiec 19.03.2018 12:02 |
|
Wstyd mi na Pobożego. Przepraszam w jego imieniu.
|
# Ita 19.03.2018 12:19 |
|
Pisowski aparatczyk, któremu się wydaje, że kontroluje internety
|
# Mateusz1983 19.03.2018 12:23 |
|
Przecież ten wpis jest z innej grupy, więc jakieś głupotki Pan pisze.
|
# Jelonek_!! 19.03.2018 13:05 |
|
Jak zwykle rzetelnie. A ile pod postem P. Pobożego jest słów poparcia? Tego nie przytaczacie, bo nie pasuje do tezy. Słabe dziennikarstwo reprezentujecie.
|
# Urzędnik 211 19.03.2018 13:13 |
|
To dopiero błazen, przywieziony w teczce pisior próbuje ustawiać wszystkich po kątach. Mam nadzieję, że mu wyborcy pokażą odpowiedni palec.
|
# WSTYD MI ZA PIS 19.03.2018 13:34 |
|
Poboży to nie jest PIS. To jest podobnie jak Grodzki ktoś śliski, który zrobi wszystko by nic nie robić i uratować stołek. Dogada się z każdym i w każdej sprawie. Tam za tych tzw. burmistrzów rządzi stary aparat administracyjno-urzędniczy z czasów sitwy Dąbrowskiego. Oni na niczym się nie znają i nic nie umieją. i niczego nie naprawili i nie naprawią. Mam nadzieję, że stołki nie będą im ponownie dane ŻENADA. Jak ktoś się boi podejmować trudne decyzje niech wraca do książek i wykładów a nie wypisuje jakieś farmazony. Mam nadzieję, że i PIS się pozbędzie.
|
# K Radzikowski 19.03.2018 18:09 |
|
#Stańczyk napisał(a) 19.03.2018 10:49 Jaki ten Pobożny Błazen jest naiwny.Przecież administratorami tych grup są ludzie powiązani z folwarkiem.Z grupą zamkniętą "Bemowo: to samo.Pani Sylwestrzk usuwa kogo chcę i akceptuje tylko te wpisy , który jej nie szkodzą. Nie jest to prawda - jest nas 4 tam a jak sam pisalem z ludzmi od ex po jest mi mocno nie po drodze - mimo to nie widze problemu w merytorycznych postach. Nie wpuscilem za to np reklamy " posla az krakowa" ktory mimo braku kampani wyborczej ja uskuteczniach proboje ... Od roku zapraszalem innych radnych do pisania na grupie - bez echa |
# bemowiak 19.03.2018 18:21 |
|
słów poparcia jest około 5%, reszta to mocna krytyka tego Pana Bożego
|
# Bemowianin 24.03.2018 09:50 |
|
Żałosny pisowski aparatczyk... A nawet nie mieszka na Bemowie. Za komuny też wiedzieli lepiej jak ludzie mają żyć, w co wierzyć...
|
# WybieramBemowo 26.03.2018 16:05 |
|
Aktywność radnych z Jelonek pod względem liczby złożonych interpelacji i zapytań:
Jarosław Oborski (Wybieram Bemowo) - 230 Marta Sylwestrzak (Wybieram Bemowo) - 192 Czterech radnych PiS łącznie - 92 Dwie radne PO łącznie - 30 |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.