REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Wesoła kompania PIS

# wstrząśnięty

13.08.2007 20:29

Jak można oczerniać takich dobrych chlopaków.Czy miejscowy sprawiedliwy Oracz mógłby być gorszy od wzoru cnót Ziobry ?Fe to sprawka kosmitów. Co TY możesz o takich wzorcach powiedzieć po cichu Wiesławo.

# siekierka kurpiowska

13.08.2007 20:39

Jak idą wybory forum ponownie ożyje i nasi rodzimi kacykowie zaczną obiecywać linię metra już jutro lub tramwaje odrzutowe po Wiśle.Oczywiście w ramach pędu do EURO 2012 na Polfie przy ul.Fleminga powstanie Stadion Narodowy bo nie zdążą w trosce o głosy wyrzucić pseudokupców z Dziesięciolecia.
Jestem zresztą przekonany, że wyobraźnia ożyje i pokarmią nas wieloma innymi wspaniałymi pomysłami.
Obserwując gwoździe ( kiedyś były "czarne teczki") ziobrzydzające politykę do granic bólu i bezpłatne reklamy wyborcze ( wystąpienie premiera zaczynające się słowami "...PiS zrobił to i to..) mam wrażenie,że niegdysiejsza propaganda sukcesu to pestka ( nie mylić z postacią z filmu).
Mam nadzieję tylko, że głoszące ją usta skończą politycznie jak bohaterka filmowa.

# spokojny

14.08.2007 10:33

Jak ruszy kampania to się dopiero poleje g...., ale dzięki rozbudowie Czajki i budowie spalarni Biała będzie najczystszą dzielnicą W-wy.
EURO 2012 rozpczniemy przed terminem, bo w cynie społecnym zbudujemy ten stadion na Polfie.
Mam tylko nadzieję, że po wyborach nie dojdzie do PO-PiS-u.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA