Forum › Białołęka
Wesoła kompania PIS
# wstrząśnięty 13.08.2007 20:29 |
|
Jak można oczerniać takich dobrych chlopaków.Czy miejscowy sprawiedliwy Oracz mógłby być gorszy od wzoru cnót Ziobry ?Fe to sprawka kosmitów. Co TY możesz o takich wzorcach powiedzieć po cichu Wiesławo.
|
# siekierka kurpiowska 13.08.2007 20:39 |
|
Jak idą wybory forum ponownie ożyje i nasi rodzimi kacykowie zaczną obiecywać linię metra już jutro lub tramwaje odrzutowe po Wiśle.Oczywiście w ramach pędu do EURO 2012 na Polfie przy ul.Fleminga powstanie Stadion Narodowy bo nie zdążą w trosce o głosy wyrzucić pseudokupców z Dziesięciolecia.
Jestem zresztą przekonany, że wyobraźnia ożyje i pokarmią nas wieloma innymi wspaniałymi pomysłami. Obserwując gwoździe ( kiedyś były "czarne teczki") ziobrzydzające politykę do granic bólu i bezpłatne reklamy wyborcze ( wystąpienie premiera zaczynające się słowami "...PiS zrobił to i to..) mam wrażenie,że niegdysiejsza propaganda sukcesu to pestka ( nie mylić z postacią z filmu). Mam nadzieję tylko, że głoszące ją usta skończą politycznie jak bohaterka filmowa. |
# spokojny 14.08.2007 10:33 |
|
Jak ruszy kampania to się dopiero poleje g...., ale dzięki rozbudowie Czajki i budowie spalarni Biała będzie najczystszą dzielnicą W-wy.
EURO 2012 rozpczniemy przed terminem, bo w cynie społecnym zbudujemy ten stadion na Polfie. Mam tylko nadzieję, że po wyborach nie dojdzie do PO-PiS-u. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.