Forum › Białołęka
# wyborca 22.05.2014 11:08 |
|
Korowaj tyle zrobi, że pogada i koniec. Faktyczne działania podejmuje za to od kilku lat Tumasz:
radny.com.pl/dok2kadencja/pisma2pkp/ |
# amen 22.05.2014 12:30 |
|
Tumasz to się nadaje. Otwieram lodówkę i p. Tumasz też z niej wyskakuje. Dobrze, że już w listopadzie wybory
|
# gość 22.05.2014 12:41 |
|
Widać, że wybory blisko i się zaczynacie bać. Dlatego tyle niepochlebnych opinii atakujących radnego Tumasza.
A co do wyborów to racja. Zaczynajcie się, więc pakować powoli. |
# z Dąbrówki 22.05.2014 13:41 |
|
Tak jest ! Jeśli chcecie mieć coś wykonane, to pozostaje tylko Tumasz.
|
# arti 22.05.2014 22:42 |
|
Taa ciekawe ile i które to pociągi zasuwają tu po 160 ? Do tego nocą prześladując śpiące małe dzieci? Typowawe narzekanie Polaczków- pobudowałem się przy lotnisku, autostradzie, kolei - powinni teraz się ze mną cackać.
|
# do arti 23.05.2014 10:37 |
|
#arti napisał(a) 22.05.2014 22:42 Widzisz matołku i nie masz racji. Jak się budowaliśmy to hałas był znośny i nikomu to nie przeszkadzało. Jak PKP modernizowało linie powinni byli uwzglednić zmiane głośności. Byle droga w polu teraz ma ekrany, pół Bródna przysłonięte jest "szklarniami" a tu PKP żadzi sie swoimi prawami i z nikim się nie liczy.Taa ciekawe ile i które to pociągi zasuwają tu po 160 ? Do tego nocą prześladując śpiące małe dzieci? Typowawe narzekanie Polaczków- pobudowałem się przy lotnisku, autostradzie, kolei - powinni teraz się ze mną cackać. Zapraszamy do nas jak będzie jechał towarowy i szybko zmienisz zdanie jak nie bedziesz mógł usłyszeć własnych mysli. |
# Z OKIENKA 23.05.2014 17:52 |
|
przenieść ekrany z Mostu północnego - nie wiem co one tam chronią - ale prywaciarze na tych ekranach ZAROBILI MNÓSTWO KASY - ROZPORZĄDZENIE ZOSTAŁO NAPISANE POD NICH
|
# widok na świat 23.05.2014 21:45 |
|
Te ekrany nieprzezroczyste to poraża.
Ani to ładne ani estetyczne. |
# akuku 23.05.2014 22:49 |
|
A przejazd pociągiem który zazwyczaj jest ucztą dla oczu jest zwykłą makabrą. To co stawia teraz PKP przy torach jest obleśne.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.