REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# Niezdecydowany

31.01.2020 13:12

FIrm od fotowoltaiki jak grzybów po deszczu - nie wiadomo kogo wysłać. Ja rozmawiam teraz z ekofachowcami, jak na razie sensownie radzą.

# jan

03.02.2020 08:20

z dopłatą się opłaca

# qvertz

10.02.2020 21:09

Bez solidnej dotacji nie opłaca się. Poza tym jest za mało słońca w Polsce, by baterie osiągały pełną wydajność. Dodatkowo, jeśli mimo to ludziom opłaci się finansowo, lobby energetyczne oraz państwo szybko posunięciami administracyjnymi zniechęcą do takich inwestycji.

REKLAMA

# Adam68

29.09.2020 19:27

Ja polecam firmę SOLARIS https://fotowoltaikasolaris.pl - jak ktoś myśli o instalacji paneli na domu to ta firma ma bardzo dobre opinie i osobiście jestem zadowolony.

# koders

13.11.2020 10:28

Ale co w tym dziwnego? Przecież nie długo panele będą na kilkunastu procentach domów w Polsce. Jak miałoby się to nie opłacać? No raczej. Tylko trzeba odpowiednio dopasować instalację. Naszą mamy od lokalnej firmy, ale nie szukaliśmy sami - EcoFachowcy nam ją znaleźli. To coś na zasadzie porównywarki takich ofert. Wyszło taniej niż zakładaliśmy. I na tym nam zależało.

# kamest

09.12.2020 10:42

Odnośnie do tego - ekofachowcy.pl Mogę polecić.
I to zdecydowanie, bo podają od razu na tacy porównanie wszystkich ofert. To wygodne.
Nie tracisz czasu na robienie tego ręcznie. Tylko trzeba pamiętać, że ważniejsza od ceny jest marka i długa gwarancja. Przecież taka instalacja ma działać przez lata!

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024