Forum › Bielany
# rfv 19.11.2019 20:49 |
|
Tak wygląda szczyt manipulacji motłochem .Tak się tworzy niewolników współczesnego świata.
Tak w oparach absurdu uciekają resztki rozumu i człowieczeństwa. |
# Empik42ZŁOTE 02.12.2019 13:49 |
|
Generalnie, poprzednia loteria to był Mercedes za 180k PLN. Wygrał jakiś studenciak, który nawet się nie cieszył ze zwycięstwa - obstawiam że to było ustawione czyli kupony losowane były z puli, gdzie były fikcyjne nazwiska oraz większość kuponów z nazwiskiem pana Michała Jakubowskiego - który nawet Social Mediów nie ma.
Mieszkanie mysle, że nie było ustawione ale zauważyłem że 70% ludzi sprawdzała datę paragonu, a nie datę REJESTRACJI paragonu i dlatego tak wiele wylosowanych paragonów nie znalazło zwycięzcy ;) Frajerzy. Galerio Młociny! A może jakieś zdjęcie ze zwycięzcą lub wywiad, cokolwiek żeby poznać szczęśliwca? W końcu tyle kasy utopiliście na promowaniu galerii więc chyba przetwarzanie wizerunku powinien Wam udostępnić laureat mieszkania na Wólczyńskiej? Poza tym to był facet, a nie kobieta więc w artykule jest błąd. |
# monisia 03.12.2019 22:50 |
|
a ja uwazam ze to super akcje! zazdroszcze zwyciezcom :P mam nadzieje, ze galeria bedzie organizowac w przyszlosci wiecej takich loterii, bo przydaloby mi sie nowe mieszkanko hahaha :P
|
# rex 04.12.2019 14:11 |
|
monisia ,idz ,zrób sobie brain-lifting.może jeszcze nie jest za pózno.
|
# kinia 05.12.2019 18:03 |
|
tym razem nie udało mi sie wygrac, ale w galerii jestem często i pewnie na 1 takiej akcji się nie skończy. galeria młociny cały czas wymyśla jakieś atrakcje za co ją uwielbiam <3
|
# Michal 08.12.2019 14:23 |
|
dobrze że takie loterie są organizowane zawsze można spróbować swojego szczęścia
|
# snnow 14.12.2019 08:37 |
|
Jestem pod wrażeniem ile oni atrakcji wymyślają... Tu jakaś loteria tu lodowisko na dachu. W fajny sposób przyciągają klientów ;)
|
# maks 14.12.2019 11:35 |
|
Generalnie nie byłem do końca przekonany ale koniec końców było fajnie
|
# Les 17.12.2019 15:38 |
|
akurat z loterii nie korzystałem ale na lodowisko się wybieram
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.