REKLAMA

Forum › Wawer

REKLAMA

# oleksy2345

21.02.2022 20:23

Przy Kadetów z wielką pompą sadzono drzewa w ramach czynu społecznego.
Dziś stoją one "po pas" w wodzie, zastanawiam się ile z nich przetrwa takie warunki.
I czy rzeczywiście to było właściwe miejsca na takie nasadzenia.

# Wredny Kocur

22.02.2022 12:05

Fajne jeziora się robią w tej serii dziadostwa i niedoróbek między ONZ a 40-tolatka. Jak tylko to oddali, to znalazłem i udokumentowałem koło 50 przykładów niedbalstwa w wykonaniu i braku jakiejkolwiek logiki i myślenia w projektowaniu. Ręce mi opadły jak się tamtędy przespacerowałem. Ale fajny widok jak po deszczach ludzie jak akrobaci lawirują krawężnikiem albo bezceremonialnie ulicą omijają jezioro. Kwiaty oczywiście pływają pod wodą - powinni tam ryż zasadzić - przynajmniej był by pożytek, a i warunki sprzyjające.

# Rozbawiony

22.02.2022 22:00

Dlaczego? Istnieją 4 sposoby wydawania pieniędzy. Jeden z nich polega na tym że wydaje się nie swoje pieniądze, na nie swoje potrzeby. To jest najgorszy sposób pod każdym względem, nie tylko ekonomicznym. Z tego też powodu, świnie ciągnie do koryta. Jeśli ktoś do tej pory nie zrozumiał jaki to ma związek np.z wycinankami to ...słabo

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWawer

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024