REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# ams

23.06.2023 20:28

A kiedy zazielenią tory na Jana Pawła II? Martwią się o tory, których jeszcze nie ma, a nie o te które są od dawna.

# Aka

25.06.2023 08:29

#ams napisał(a) 23.06.2023 20:28
A kiedy zazielenią tory na Jana Pawła II? Martwią się o tory, których jeszcze nie ma, a nie o te które są od dawna.
Prowadzony jest przetarg na te prace. Chyba druga połowa lat 20.

# Erneścio

24.07.2023 16:38

A zieloni to się schowali? Przecież w tej trawce tyle żyjątek, żabki, ślimaczki, mróweczki, robaczki, tyle żywego narażone na śmierć poprzez kontakt z rozpędzonym tramwajem! STOP! Zatrzymać tramwaje w stolicy!
PS> Ja o tramwaje i tory się nie martwię, gdy powstaną, już powstaną tu u mnie - mnie już nie będzie, he, he.
Gdy zaczynali budować A1 mając kawałek A2 miałem lat 17, dziś mam 47 i nadal w całości strady nie ma więc myślę, że w nastepnym zyciu pocisnę nią po całości i może przejadę się wtedy też 4 nitką metra w najbardziej rozbawiającej mnie stolicy Unii pseudo europejskiej.
:))))
Aha, Grójecka, jakość torów to już jakaś kpina. Poziom głośności przelatujących wieczorami tramwajów i stukot przerasta poziom głośności pociągów osobowych. To jest dopiero hańba i wstyd.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni