Forum › Warszawa
# ams 23.06.2023 20:28 |
|
A kiedy zazielenią tory na Jana Pawła II? Martwią się o tory, których jeszcze nie ma, a nie o te które są od dawna.
|
# Aka 25.06.2023 08:29 |
|
#ams napisał(a) 23.06.2023 20:28 Prowadzony jest przetarg na te prace. Chyba druga połowa lat 20.A kiedy zazielenią tory na Jana Pawła II? Martwią się o tory, których jeszcze nie ma, a nie o te które są od dawna. |
# Erneścio 24.07.2023 16:38 |
|
A zieloni to się schowali? Przecież w tej trawce tyle żyjątek, żabki, ślimaczki, mróweczki, robaczki, tyle żywego narażone na śmierć poprzez kontakt z rozpędzonym tramwajem! STOP! Zatrzymać tramwaje w stolicy!
PS> Ja o tramwaje i tory się nie martwię, gdy powstaną, już powstaną tu u mnie - mnie już nie będzie, he, he. Gdy zaczynali budować A1 mając kawałek A2 miałem lat 17, dziś mam 47 i nadal w całości strady nie ma więc myślę, że w nastepnym zyciu pocisnę nią po całości i może przejadę się wtedy też 4 nitką metra w najbardziej rozbawiającej mnie stolicy Unii pseudo europejskiej. :)))) Aha, Grójecka, jakość torów to już jakaś kpina. Poziom głośności przelatujących wieczorami tramwajów i stukot przerasta poziom głośności pociągów osobowych. To jest dopiero hańba i wstyd. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.