REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

UWAGA w Auchan oszukują!

# Nowodworek

23.03.2004 19:38

Dzisiaj kupowałem Soki dr Witt i wodę Staropolankę. Zamiast 3,37 zł za litr i 1,59 zł ceny były zawyżone : do 3,55 zł i 1,80 zł. Kupowałem zgrzewki 6 szt. Sprawdzajcie otrzymane rachunki. Personel wcale sie nie speszył i w zasadzie nawet nie przeprosił. Łaskawie poinformowano że mi zwrócą róznicę. Ilu nieświadomych podstępu klientów nabili w butelkę? Może i Ty dałeś się zwieść

# Królewna Fiona

23.03.2004 22:15

Kiedyś chyba w Auchan była taka zasada, że przy pomyłce zwracają wielokrotność różnicy... Widocznie za drogo im wychodziło

# marcinek

24.03.2004 01:25

Była ale w Wola Parku.

REKLAMA

Olena

24.03.2004 11:53

niestety w Auchan ceny na półkach bardzo często różnią się od tych na kasie...

# TOST

26.03.2004 20:10

DZISIAJ KUPOWAŁEM KLAPKI NA PLYWALNIĘ , NA STOISKU 7.99 PRZY KASIE 9.99...........

# Andrzej

03.04.2004 20:03

Mnie tez próbowali nabić w butelke. Dziś - 03.04.04 Cena Nałęczowianki 1,59 a w kasie 1,85. (kupowałem sześć butelek). Reakcja personelu podobna: "A napisał Pan reklamacje?" Bez komentaża.... Po prostu uważajcie i liczcie.

REKLAMA

# antypis

03.04.2004 20:08

A mnie wnerwia program Skarbonka. Dziś wydałem 550 zł, a na koncie Skarbonki przybyło mi 3 zł. O Bożego Narodzenia nazbierałem razem 27 zł. Wydałem kilka tysięcy.

# ooo

03.04.2004 21:37

Kilka tysiecy??? Malo Wam jeszcze doniesien o myciu zielonych kurczakow, czy naklejaniu metek z nowymi datami przydatnosci?
Ja (jezeli juz sie zdarzy) kupuje w hipermarketach tylko produkty markowe, oryginalnie zapakowane, choc nawet to nie jest bezpieczne. Podobno walka o cene powoduje, ze czesto producenci do hipermarketow wysylaja inne partie towaru niz do pozostalych sklepow. Niby produkt jest tak samo zapakowany, a jakosc nizsza.

# antypis

05.04.2004 09:11

Ja tez w Auchan i Championie nie kupuję mięsa, staram się nie kupować serów, bo są przeterminowane i niesmaczne. Mięso świeże jest na bazarku, sery stamtąd tez inaczej smakują. Mimo to wydałem w Auchan kilka tysięcy - proszki do prania, do zmywarki, mydła,szampony itd, pieluchy i inne dla dzieci, zywność puszkowana, w słoikach, mleko i tak dalej. Kwota się robi naprawdę wielka przez kilka miesięcy, a Skarbonka wciąż pusta. Taka promocja nie tylko nie jest zachęcająca, ale wręcz zniechęca do wydawania w Auchan kasy.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni