Forum › Białołęka
Uwaga na wyprzedaże w hipermarkecie A....!!!
# ewunia 11.01.2007 13:09 |
|
Artykuły w tym sklepie z gazetki wcale nie zgadzają się z ceną rzeczywistą. Następna sprawa to jeśli kupują klienci więcej towaru w zgrzewce mleko,woda,batony cena jest droższa niż na sztuki.
Jesli przy kasie towar nie ma kodu to na serwis trzeba czekać nawet 30 min. Mankamentem kolejnym jest długie stanie w kolejkach, ponieważ nikt nie chce pracować za 700zl kasjerki sa niemiłe wiec bądzmy Państwo wyrozumiali, gdy kasjerki pakują nasze towary. Jakią macie Państwo opinnie na temat sklepu A... |
# antyA 11.01.2007 17:39 |
|
Między innymi dlatego (poza względami ekonomicznymi) należałoby wyeliminować supermarkety z przestrzeni społecznej. Ale kto to zrozumie?
|
# taki jeden 11.01.2007 19:26 |
|
i gdzie sklepiki osiedlowe by się wtedy zaopatrywały??
|
# antyS 12.01.2007 00:43 |
|
w hurtowni
|
# Uważny 12.01.2007 21:12 |
|
..w hurtowni.. Selgros;)
|
# klient 13.01.2007 17:54 |
|
Niekoniecznie w Selgrosie, są również inne, tańsze hurtownie. Trochę inwencji właściciela sklepiku i ma towar.
|
# Blady 16.01.2007 09:06 |
|
A mi się podoba. Nie spotkałem tam jeszcze niemiłej kasjerki, a jak stwierdzisz, że cena towaru sie nie zgadza, to w punkcie obsługi klienta zwrócą ci kase.
Nie kupiłem też nigdy czegoś zepsutego, tak jak kilkakrotnie w małych sklepikach osiedlowych. Z tymi 30 minutami oczekiwania też przesadziłaś. No i jest "Skarbonka". |
# ttt 14.02.2007 12:51 |
|
znowu statek z Chin z towarem dla Auchana przypłynął...???
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.