Forum › Białołęka
Uśmiałem się czytając NB
# Bartek W. 16.10.2006 23:44 |
|
a konkretnie program dot. kultury dla Białołęki autorstwa p. Zasadzień. Nie wiem czy to demagogia, czy naiwność, czy niewiedza...
PO chyba straciła zdrowy rozsądek. Oj, trudno będzie,jeśli spotkamy się w Radzie. Czy multipleksy nie mają własnych badań rynku albo zdolnych managarów. Jeśli nie - to może lepiej jeśli osoby pokorju p. Zasadzień zatrudnią się właśnie tam dla chwały sprzedawców kinematografii... Zero komentarza. Tak więc PO wybuduje centra kulturalno-gastronomiczno-filmowe. Chyba po to, żeby było duuużo śmieci i p. Jacek miał co robić. Ale, ale, obowiązkowo co tydzień w supermarkecie koncert we fraku. Czy samorząd jest po to, by zajmować się biznesem. A może ktoś z PO ma I nie mówię tutaj wcale o umiejętnym ściąganiu kapitału, mądrej polityce rozwijania infrastruktury kulturalno-rekreacyjnej. Ale ograniczenie i zawężenie jakie prezentuje p. Zasadzień jest żenujące. |
Matka_Sławka_z_Gdańska 18.10.2006 11:51 |
|
Fanie Maslakow, gdyby na odprawie po mszy zabrakowalo wam, tobie i miejscowym ultra katolickim faszystom, bohaterow na patronow ulic i placow, to Matka polecaja nowe gwiazdy wchodzace do Panteonu Narodowej Chwaly:
'' Za zabójstwo Michałka skazani zostali już: konkubent Barbary S. Robert K. - na 25 lat więzienia i jego kompan Daniel S. - na 15 lat więzienia. Do morderstwa doszło 19 stycznia 2001 r. Robert K. i Daniel S. najpierw odebrali dziecko z przedszkola, a później wrzucili je do lodowatej wody. Chłopiec tonąc miał krzyczeć do K.: Tato, tato, ratuj! Zwroc uwage fanie tutejszych wierzen zaprawionych octem, absolwencie miejscowej uczelni, w ktorej och..jalym erydytom prawa gaz uderza do lba i maja czelnosc zwac ja ''wyzsza'', ze nazwiska zwyklych bandytow sa lepiej chronione w naszej katolickiej ojczyznie , niz inne tajemnice ... tego gigantycznego blefu Ha, ha, ha... I usmiechnij sie sledziu do zycia ! Za 1700 zlotych wypada byc slodkim, a nie stac z zacisnietymi ustami i wypinac sie glupkowato ponad porecza przy schodach. |
# Bartuś (słodki) 18.10.2006 17:08 |
|
Matkeczko, coś z Twoim wzrokiem nie tak. Przecież na focie się uśmiecham. No i w góle jestem taki sexy....... Dziwne, że Ciebie nie ruszam. Ale co zrobić, starość nie radość. A uczelnię niejedną kończyłem i nie tylko "tę naszą".
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.