Forum › Warszawa
# czlowiek bez praw 28.10.2021 10:50 |
|
Dzialania pozorowane. Byly skargi, to cos sie tam porobi. Najpierw to sprawdzcie legalnosc pobytu tych dostawcow, zezwolenia na prace w Polsce i legalnosc zatrudnienia plus oplacone podatki i skladki na ZUS.
|
# lol 28.10.2021 16:45 |
|
#czlowiek bez praw napisał(a) 28.10.2021 10:50 Jasne, wincyj podatków! Wincyj! Ceny żarcia na pewno od tego spadną!legalnosc zatrudnienia plus oplacone podatki i skladki na ZUS |
# czlowiek bez praw 28.10.2021 20:48 |
|
@lol Nie moze byc tak, ze jeden placi, a drugi chowa do kieszeni. Tak robia kretacze i zlodzieje. Pozniej jeden zawiezie zarcie za x zl, a drugi za x plus podatek. Poza tym caly ten uber i pochodne zalatuje niewolnictwem XXI wieku.
|
# lol 28.10.2021 21:14 |
|
#czlowiek bez praw napisał(a) 28.10.2021 20:48 Nie. Tak robią ludzie, którzy nie dają się rżnąć na kasę gangowi chcącemu zabrać połowę hajsu.@lol Nie moze byc tak, ze jeden placi, a drugi chowa do kieszeni. Tak robia kretacze i zlodzieje. |
# lol 28.10.2021 21:15 |
|
#czlowiek bez praw napisał(a) 28.10.2021 20:48 No, w XXI wieku, bo mamy XXI wiek, a nie XI albo III. Ale w jaki sposób? Masz dowody na praktykowanie niewolnictwa i je zatajasz? Idź do prokuratury.Poza tym caly ten uber i pochodne zalatuje niewolnictwem XXI wieku. |
# ella 15.11.2021 15:15 |
|
Ja jak zamawiam zakupy z dostawą do domu to przez aplikację Jokr. Na tyle zakupów co robiłam to żadnych uwag nie mam. Nic nie uszkodzone, realizacja do 15 minut. Widać, że trzymają wysoki poziom usług.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.