REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Urząd...- chory

# oklaw

05.10.2004 13:01

Wszedłem dziś do U.D po rocznej nieobecności i zobaczyłem zmiany- z lewej strony informacja i portiernia na wprost wejścia wydział komunikacji z prawej strony "dowody osobiste"
Jako malutki petent chciałem zasięgnąć informacji jakie dkumenty są wymagane do przedłużenia świdectwa kwalifikacji kierowcy więc udałem się do informacji i .........
Młoda pani w informcji siedzi sobie przd monitorem z gazetką na biurku, nikt jej nnie niepokoi a tu jakiś petent ( czyli ja) zadaje pytanie "jakie dokumenty?".W odpowidzi pani wskazuje kilkunasto osobową kolejkę do okienka z napisem "komunikacja" i mówi że tam się wszstkiego dowiem. Na moje pytanie czy mam stać w kolejce po informacje? usłyszałem zdziwione "oczywiście" a na pytanie po co jest ta iformacja? usłyszałem "żeby powiedzieć gdzie może się pan dowiedzieć" !!!???
Urzędnicy mają petentów za totalnych IDIOTÓW którzy nie potrafią przeczytać tablicy informacyjnej i trzeba zatrudnić osobę która wyjaśni że np. w okienku z nap. komunikacja załatwimy sprawę dotyczącą spraw komunikacyjnych !!!

# Marginalia_Filozoficzne

05.10.2004 21:03

Czy chcesz przez to powiedziec, ze zatrudnili kobiete umiejaca czytac ?

# Piter

06.10.2004 07:22

Ciesz się, że ochrona nie wyprowadziła Cię z budynku. Za zakłócanie spokoju oczywiście.

REKLAMA

# Marginalia_Filozoficzne

06.10.2004 10:55

... a potem jeszcze tylko lewy profil na tle gminnej flagi oraz cala sylwetka przy murze i do holu, do kacika: Tych Platnikow Podatku Nie Obslugujemy !
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni