Forum › Białołęka
# rodzic 09.04.2012 10:27 |
|
To rodzic ma zapewnić dziecku opiekę po zajęciach szkolnych , a nie szkoła. Szkoła to nie Dom Opieki
|
# Rodzic 09.04.2012 10:35 |
|
Szkoła 114 zapewnia najlepszą opiekę, na nawyższym poziomie dzieciom. Nikt nie został bez opieki, odbywały się lekcje przed rekolekcjami, a po rekolekcjach to niech Pan sobie załatwi opłaci babcie bo szkoła to nie rodzic, nie będzie za Pana pielęgnować Pańskiego dziecka w wolne godziny. Dziecko pragnie być w domu z rodzicem, czeka na takie wolne dni. Ma Pan w sobie diabła, przeszkadzają Panu rekolekcje, a nie przeszkadza Panu jak dzieci jadą autobusem (z gruźlikami, w tłoku, z rozpuszczonymi niegrzecznymi dzieciakami,z którymi nauczyciel musi się użerać) na zajęcia,, za które jeszcze rodzic musi zapłacić. A kogo nie stać na wycieczki to musi iść na lekcje do szkoły za kare, że bieda w domu. Dziecko to nie jest Polski dziad, żeby wyciągało rękę po pieniądze na wycieczkę. Drobiazgi, Kościół Panu przeszkadza, głodnych dzieci to Pan nie widzi. Niech Pan odbierze dziecko spod Koscioła i zabierze do domu, załatwi opiekę, szkoła to nie przechowalnia dzieci. Ja musze zapłacic za wycieczke dla dziecka, a pan niech zapłaci za opiekę w domu nad własnym dzieckiem po rekolekcjach. Rodzic.
|
# nowodworzak 11.04.2012 21:54 |
|
Znalazłem ciekawą stronę oceniającą wyniki egzaminów i efektywność nauczania. Można tam porównać szkoły gimnazjalne i licea w całej Polsce, Warszawie, wybranej gminie. Białołęckie gimnazja w części humanistycznej są na poziomie Warszawy i większych różnic między nimi nie ma. Jeśli chodzi o nauki matematyczno-przyrodnicze to odstają szkoły Van Gogha i Kobiałka.
Dla ciekawych link: http://matura.ewd.edu.pl |
# mama 17.04.2012 14:55 |
|
"Znalazłem ciekawą stronę oceniającą wyniki egzaminów i efektywność nauczania.
Dla ciekawych link: http://matura.ewd.edu.pl" może niedowidzę, ale nie potrafię na tej stronie znaleźć wyszukiwarki szkól tak jak kiedyś na www.wynikiegzaminow.pl |
# teoteo 17.04.2012 15:34 |
|
Ponadto nie ma czegoś takiego jak bóg. Więc nie wiem czemu młodzież traci czas na zabobony.
|
# pikuś 17.04.2012 16:53 |
|
rekolekcje powinny trwać przez 5 dni każdego tygodnia - mielibyśmy młodzież wykształconą a nauczyciele jeszcze większą płatną" labę"
|
# z Dąbrówki 18.04.2012 10:09 |
|
Wielkie problemy rodziców z religią
|
# Progresive 18.04.2012 17:03 |
|
Po prostu niepotrzebnie takie bzdurne rzeczy jak religia są w szkole!
|
# ktos 18.04.2012 17:52 |
|
Powiedz to swoim dziadkom
|
# Progresive 19.04.2012 14:02 |
|
A co mają do tego dziadkowie, to nie oni urodzili moje dzieci.
|
# z Dąbrówki 19.04.2012 15:56 |
|
A Ciebie? Jest bardzo prawdopodobne, że ochrzcili (podobnie jak Ty dzieci) i bardzo chcieli wychować w wierze swoich przodków.
|
# Progresive 20.04.2012 08:44 |
|
Niestety zostałem ochrzczony bez mojej zgody. Ja nie popełniłem tego wobec swoich dzieci. Będą pełnoletnie i same podejmą decyzję czy chcą należeć do tej grupy czy innej. Czy jeżeli np. dziadkowie byli w SS to ja też mam być w SS, proponujesz jakieś dziedziczenie przynależności ideologicznej jak w Korei Północnej!
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.