REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

# lideksynubeka

13.10.2018 11:03

Rafalala myli dzielnice Warszawy? Ten sam wywiad ukazał się też na stronach Bemowa. Ja to wiem,że on nie odrożnia Bemowa od Woli i od innych dzielnic,ale Warszawy szkoda. Co prawda lemingowi na Woli można sprzedać obietnice dotyczące Pragi,też nie zauważy różnicy.
Mostów nie będzie,będzie "otwartość" i "walka z faszyzmem". Odrealnienie faceta granic nie zna,bo jedynych faszystów w ilości 5 szt. występowało tylko w TVN. Z wafelkami

# toksyk

13.10.2018 14:56

Ta strona wyrżnie promuje jednego kandydata. Artykuły na stronach prawie każdej z dzielnic

# qvertz

14.10.2018 20:29

"Chciałbym zbudować tramwaj na Odolanach". A ja wygrać w totka. A to pan kandydat nie wie, że projekt ten "spadł" przynajmniej do 2026 roku. poza tym na Ordona powstały już bloki i na tramwaj tam fizycznie już nie ma miejsca? Taki wywiad to lipa. Kandydat Trzaskowski nie ma pojęcia, o co chodzi, ktoś mu napisał tę całą wypowiedź razem pewnie z pytaniami. Dęta propaganda. Płyń Pan z Wisłą!

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą