REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# DWS

24.05.2021 11:09

Jeżeli dojdzie na naszej planecie do jakiegoś epokowego wydarzenia i zaczniemy z tej okazji liczyć lata z powrotem od 1, to może wtedy Trasa Olszynki Grochowskiej powstanie w 2050 roku. W innym przypadku - przypuszczam, że wątpię.

# mmmieszkaniec

24.05.2021 11:18

Plany zwężenia ulic, wprowadzanie płatnych stref parkingowych i zakaz wjazdu "złomu na ropę" do miasta powinny być wprowadzane po kompleksowym wykonaniu zamkniętego ringu obwodowego dla całej Warszawy. Skoro jesteśmy w Europie to bierzmy przykład z innych cywilizowanych stolic i uczmy się na dobrych przykładach. Chyba, że za chwilę będziemy raczej na prawdziwym wschodzie...

# dfghjkl

24.05.2021 11:35

Ta Trasa jest od bardzo dawna odsuwana w czasie. Do 2050 nie ma na nią szans. Może 2100. Zresztą miasto forsuję ją jako ekspresówkę co już w tej chwili nie ma sensu i nie da się tego przepchnąć. Może jak będzie miała klasę drogi G to coś ruszą.

REKLAMA

# panatol

24.05.2021 11:59

parafrazując obecnego włodarza:
jeśli 'ring obwodowy' jest w Berlinie, to po co nam w Warszawie...
i uwaga, żeby nie było takich pytań, bo zlikwidujemy ...

# PHN

24.05.2021 14:08

Luz, już rezerwa jest zajmowana przez deweloperów, więc do 2050 to najwyżej ścieżkę rowerową tam się wciśnie.

# Marian

24.05.2021 18:57

Trzeba jak najszybciej wywalić lewackich nierobów z ratusza wtedy jest szsnsa.

REKLAMA

# autochton

24.05.2021 20:56

Za to powstanie M2 w miejscu gdzie w ogóle nie jest obecnie potrzebna, blokując tramwaj na Gocław i zabierając większość kasy jaką dysponuje Warszawa.
Jak Trzaskowski nie zatrzyma tego szaleństwa władzę w Warszawie z całą pewnością przejmie pis... ludzie nie złapią się już na "antypis"...

# lutek

02.06.2021 18:06

tu widac jak lubią białołeke w 2050 ruch na modlinskiej bedzie taki ze białoleka bedzie stała

# Monter

20.01.2022 20:59

To co będą musieli zrobić do podłączyć Trasę mostu północnego do budowanej wylotówki S7. Na razie nie ma na s7 finansowania to i budowa jest zbędna. Trasa olszynki nie wypaliła i nie wypali.

REKLAMA

# Ursus

21.04.2022 19:44

A kiedy odkupią dzialki

# Kajo

27.04.2022 11:56

czyli właściciele nieruchomości są sparaliżowani na najbliższe dziesiątki lat. Muszą płacić podatki, wartość nieruchomości jest śmieciowa. Czy nikt nie może pozwać tych pseudo planistów z um.waw do sądu. Plany sobie a życie sobie. Dramat. Mówi sie o patodeveloperce a tutaj jest patoplaniści. Dramat

Erneścio

27.07.2023 19:46, wpis modyfikowany 3 razy,ostatnio 27.07.2023 19:53

Z ilorazu inteligencji naszych urzędasów, to już nawet muchy i komary boki zrywają.
Co ja tam doczytałem? Zwężenie Al. Jeroz. ??
To na powagę?
A czemu nie podkop, tunel z 4 pasami w jednym kierunku po całej długośći, pod spodem auta, na górze tramwaj, szlak rowerowy i deptak?
Za drogooooo?
No fakt, przecież to Polska :)
Za mokro?
To czemu cały Sztokholm ma setki tuneli?
Aaa, bo to nie Polska, zapomniało mi się.
A teraz tak na powagę: cacy że węzeł będzie na koniec 2050. Mam przeogromną wtedy szansę tuż przed grobowym snem zaznać tej przyjemności. Dobre i to bo wycieczkę Pendolino 350km/h z Gdańska do Krakowa toooooo w notes na przyszłe życie żem "se" zapisał.
Magnetyczne DoCoMo będzie pewnie wtedy hulać 800-1000km/h w sterylnych tunelach ale to DoCoMo i Japonia, ja pewnie zesłany zostanę nazad do Polszy, pewnie tak, najprawdopodobniej zostanie mi jeszcze kredyt za "M" z poprzedniego życia do spłacenia...
a gdy ja na niebiosa trafię, to Zbych Żebro będzie już tam od minimum dekady, na bank zreformuje niebiański kodeks postępowania - także administracyjnego.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl