Forum › Bielany
# ??? 26.10.2020 10:10 |
|
"opublikowanego przez TOK FM wewnętrznego pisma wynika, że radcy prawni i lekarze obawiają się, że prawo może zacząć działać wstecz"
A co na to Radio Erewań ? |
# KochamPIS 26.10.2020 10:11 |
|
KAŻDY PROWOKATOR LUB SZALENIEC, KTÓRY ODWAŻY SIĘ PODNIEŚĆ RĘKĘ PRZECIW WŁADZY PISOWSKIEJ, NIECH BĘDZIE PEWNY, ŻE MU TĘ RĘKĘ WŁADZA PISOWSKA ODRĄBIE W INTERESIE KLASY ROBOTNICZEJ, CHŁOPSTWA PRACUJĄCEGO I INTELIGENCJI. CHWAŁA PIS PO WSZE CZASY
|
# mmmieszkaniec 26.10.2020 12:49 |
|
...kiedyś była komuna i PRL. Przeminęło...Teraz będzie coś "lepszego" bo "dobra zmiana" myśli za nas, wychowuje nam dzieci i wie co dla nas najlepsze? Taka polska sztuczna inteligencja żoliborska...Też przeminie...
|
# Tak będzie 26.10.2020 19:19 |
|
#mmmieszkaniec napisał(a) 26.10.2020 12:49 Po czym nastanie nowy wspaniały świat, bez religii, narodów, granic. I ani się spostrzeżemy, jak ten świat okaże się jednym gigantycznym gułagiem w którym największą zbrodnią będzie próba skorzystania z wolności słowa.Też przeminie... |
# Ale urwał! 27.10.2020 16:09 |
|
#??? napisał(a) 26.10.2020 10:10 RYNSZ-TOK.FM"opublikowanego przez TOK FM wewnętrznego pisma wynika, że radcy prawni i lekarze obawiają się, że prawo może zacząć działać wstecz" A co na to Radio Erewań ? |
# cozakraj 11.05.2021 03:01 |
|
Każda kobieta powinna mieć wybór, teraz to już w ogóle w Polsce jest tragedia z ustawą antyaborcyjną. Swego czasu stałam przed trudną decyzją, przykro mi, że w kraju w którym żyję nie otrzymałam pomocy, a otrzymałam ją w czeskiej https://klinikastonava.cz/
|
# Klaudia80 04.09.2021 15:27 |
|
Szkoda, że u nas nie ma takiego prawa jak w Czechach, tam jest rozsądnie, do 12 tygodni można legalnie usunąć ciążę. Moja znajoma korzystała z pomocy kliniki ginekologicznej
|
# Kamilla 04.09.2021 15:29 |
|
#Klaudia80 napisał(a) 04.09.2021 15:27 Szkoda, że u nas nie ma takiego prawa jak w Czechach, tam jest rozsądnie, do 12 tygodni można legalnie usunąć ciążę. Moja znajoma korzystała z pomocy kliniki ginekologicznej https://aborcja.cz/ Też tam uzyskałam pomoc, bardzo empatyczni lekarze tam pracują |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.