Forum › Legionowo i Jabłonna
# Maciej 12.06.2016 14:03 |
|
Sztućce tez juz są normalne lecz na życzenie klientów pozostawiono plastikowe aby każdy miał wybór.
|
# klientka 26.11.2016 11:08 |
|
Uważam, że gdyby nie fakt iż właściciel jest bezczelny, cwaniakowaty i nie szanujący czyjegoś zdania to zapewne polubiłam tą knajpe. Byłam tam kilka razy i jedzenie jak i klimat były nawet ok, ale ceny troszeczkę przesadzone. Moje zdanie na temat właściciela wynikło po przeczytaniu komentarzy na Facebooku do pewnej Pani która wyraziła swoje zdanie na temat głośnej muzyki, byłam wręcz zszokowana. Zero kultury i szacunku do osoby. Moja rada dla właściciela, nie warto tak się zachowywać bo karma wraca. Troszkę więcej pokory. Jeżeli nie potrafi Pani rozmawiać z niezadowolonym klientem należy podnieść swoje kwalifikacje i umiejętności szkoleniami.
|
# Klienci 02.07.2017 11:03 |
|
Ja też tak uważam tylko że Pan Maćek o którym jest mowa nie jest właścicielem oczywiście tak wszystkim opowiada ale to zwykły arogancki cwaniakowaty pracownik który nie ma żadnego pojecia o prowadzeniu restauracji ,trochę butelek na suficie trzy szaszłyki do wybory trochę mało żeby się restauracją nazywać tandeta i nic więcej szkoda miejsca na coś takiego
|
# klientka 07.07.2017 15:29 |
|
Niestety lokal bardzo ubogi ,toaleta jedna w weekendy trzeba srac w duzej kolejce ,czesto brakuje podstawowych środków czystości,menu tak dla posiedzenia przy piwku ,ogrodek mchmmm betonowy trochę marnie
|
# uczniowie 08.07.2017 07:52 |
|
Witamy pania pedagog wlscicielke szaszlykarni Malej w szkole pani mowi o zwalczaniu alkoholizmu a w Legionowie pani wódką handluje reportaz dla dzienikarzy nauczycielka handlujaca alkoholem
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.