Forum › Białołęka
Szkolenie otwarte z pierwszej pomocy u dzieci
domrozwojumaluch 17.09.2014 13:23 |
|
Chciałam serdecznie Państwa zaprosić na szkolenie z zakresu pierwszej pomocy przedmedycznej u dzieci i dorosłych. Serdecznie polecam wzięcie udziału w tym szkoleniu, ponieważ wiem, zarówno jako osoba pracująca z dziećmi, ale również jako mama jaki lęk powoduje w nas myśl, że nasze dziecko się zakrztusi, oparzy lub przestanie oddychać a my będziemy bezradni. Sama brałam już udział w tym szkoleniu (tak jak i cały personel DRM) i wiem że po nim poczułam się pewniejsza i spokojniejsza.
Kilka informacji logistycznych: KIEDY: 04 października 2014 roku O KTÓREJ: 09:00 - 15:00 GDZIE: Dom Rozwoju Malucha Promyczek przy ul. Białołęckiej 259 KOSZT: 70 zł od osoby, w przypadku większej ilości osób z jednej rodziny 50 zł od osoby ZAPISY: W DRM do 26 września 2014 rok (również mailowo: kontakt@domrozwojumalucha.pl) Szkolenie przeprowadza firma Noel-Med. Zgodnie z wytycznymi Polskiej Rady Resustytacji. Szkolenie potwierdzone certyfikatem W szkoleniu udział mogą wziąć osoby nie związane z DRM ;) Przy okazji będzie można zwiedzić Dom Rozwoju Malucha Promyczek Osobiście polecam i zapraszam, Ania Korzeniewska |
# Kadejalda 25.07.2019 10:40 |
|
A ja zastanawiam się nad tym, by wybrać się do http://drivingacademy.pl/ . Podobno tam również mają szkolenia z pierwszej pomocy.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.