Forum › Bielany
# lepsza strona bielan 25.03.2012 01:44 |
|
No przecie to jest wrzeciono, więc niech ci ludzie nie oczekują standardów i estetyki NORMALNEGO osiedla, bo na takim nie mieszkają.
|
# lokator 26.03.2012 12:01 |
|
Czego chcecie od tego osiedla zajrzyjcie na inne podwórka jakie sa niechlujne (same klepisko i nic więcej) mnie osobiście nie przeszkadza takie ogrodzenie z czasem na pewno wymienią, od razu Krakowa nie zbudowali...Zajrzyjcie wiosną jak wszystko kwitnie wtedy jest bardzo ładnie.
lokator |
# Szeged 26.03.2012 22:33 |
|
Chciałem podziękować Pani Annie za artykuł , poruszony temat jest ważny dla nas lokatorów . Do tej pory nie mogliśmy dojść w tej sprawie do porozumienia z dyrekcją administracji a administratorka jest niewidoczna na tym terenie i nie widać jej działań . Administratorka powinna się stosować do obowiązujących przepisów a te mówią o zakazie grodzenia wewnątrz osiedlowych trawników , które powinny być ogólnie dostępne a nie tylko dla pani P.
|
# Szegeda 26.03.2012 22:55 |
|
Psy na smyczy oczywiście ale czy dzieci także? Niech Pani adminstratorka odpowie na to pytanie. Przecież starsze dzieci bawią się poza ogrodzonym terenem i wielokrotnie kaleczą sie o zardzewiałe ryry i poszarpane parkany! Może czas na emeryture Pani administrator?
|
# Mieszkan 27.03.2012 16:19 |
|
Popieram akcję likwidacji odrzydliwych ogrodzeń!!!
Na wielu naszych osiedlach straszą mieszkańców ogrodzenia robione z odpadówi śmieci. Faktycznie wyląda to jak w głębokim PRL-u. Mam nadzieję, że likwidacja "powoli" nie będzie trwała kolejny rok. |
# MAMBA 29.03.2012 13:52 |
|
mam dużego psa i musi on się wybiegać , wyprowadzam go dlatego bez smyczy i już były problemy bo sie poranił . Ludzie to jakieś ćwoki z wiochy się tego najechało i sie żondzą .
|
# MAMBA 29.03.2012 13:54 |
|
mam dużego psa i musi on się wybiegać , wyprowadzam go dlatego bez smyczy i już były problemy bo się poranił . Ludzie to jakieś ćwoki z wiochy się tego najechało i się żądzą .
|
# maoam 29.03.2012 14:38 |
|
Mamba, do trzech razy sztuka - próbuj!
|
# MAMBA 30.03.2012 15:37 |
|
zlikwidowali dwie drapiące siatki a co z resztą , nie ma sił .
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.