Forum › Białołęka
SZANSA
# sympatyk 10.06.2005 13:25 |
|
Serdeczne gratulacje dla SLD na Białołęce z powodu odnowy partii poprzez wybór Wojciecha Olejniczaka na Przewodniczącego SLD. Mam nadzieję, że nie zmarnujecie tej szansy.
|
# anuś 10.06.2005 13:37 |
|
Jakiej odnowy? To tylko nowy makijaż na brudną, starą i czerwoną gębe SLD. Przecież Oleksy, Dyduch, Miller a u nas Półrolniczak, Jeż, Nalbert i inne czerwone tałatajstwo nadal będzie rządzić partią ich żywicielką. Radzę sprawdzić ile młodych kandydowało z list SLD na radnego w Białołęce w porównaniu z innymi partiami. Przecież tam byli sami emeryci, półkownicy, ubecy, ormowcy, prezesi spółdzielni mieszkaniowych i ogródków działkowych. Poprostu beton.
|
# Rysiek z "Klanu" 10.06.2005 13:38 |
|
....i niech nie zapomni, że socjalizm to władza ludu i elektryczność.
|
# Rysiek z "Klanu" 10.06.2005 14:51 |
|
Mała poprawka. W dzisiejszych czasach SOCJALIZM TO WŁADZA BRUKSELI I "PARADY RÓWNOŚCI''.
|
# Jola. 11.06.2005 15:11 |
|
anuś !!!!wiele rzeczy to ty nie rozumiesz.Rzucasz starymi hasłami .Cóż z tego że PiS ma młodych radnych typu Oracz skoro załatwiają sprawy tylko swoje.Wyborców twego typu to mają ...Natomiast jeśli chcesz oceniać pracę opartą na faktach (mam na myśli np.radnych ) to do lewicy (razem ) z niczym przyczepić się nie jesteś w stanie.Postępują i pracują tak że ich wyborcy mogą być zadowoleni. To z kolei Twoje sformułowanie że są wśród nich starzy-zabij swojego ojca bedziesz tylko młody.Jestem przekonany że gdy posiada się autorytet to się go ma na stałe .Twój -może jest w budowie (ale bądz tolerancyjny dla bliżniego swego....)bo do niczego nie dojdziesz oprócz nienawiści.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.