REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Co zrobić ze starymi meblami?

# Dosia

05.06.2005 13:16

Planuję zakup nowych mebli ale nie wiem co zrobić ze starymi. Czy znacie jakąś firmę, która zabrałaby je i zutylizowała, lub zrobiła z nimi coś pożytecznego.

# kinio

05.06.2005 20:53

Tu gdzie obecnie mieszkam, nie ma z tym akurat problemu. Meble wstawia się po prostu w komis. Jeśli nie "zejdą" w ustalonym czasie (miesiąc lub trzy), obniża się ich cenę.

# Dosia

06.06.2005 14:25

Obawiam się, że moje meble baaaardzo długo nie "zejdą" i nie sądzę aby ktoś chciał za nie płacić. Chcę oddać je za darmo.

REKLAMA

# Aniabar

08.06.2005 00:05

Na studiach miałam koleżankę, która całe mieszkanie urządziła sobie meblami oddanymi za darmo. Nie były oczywiscie rewelacyjne ale na 5 lat studiów w sam raz. Nie trzeba było sie o nie martwić, mogła wynając puste mieszkanie. jej to odpowiadało. Moze daj gdzieś ogłoszenie, na pewno jacys studenci sie znajdą.

# klik

08.06.2005 18:17

Jak je postawisz pod śmietnikiem to gwarant, że po 24 godzinach już znajdzie się potrzebujący i sam je sobie weźmie.

# tomaszkiewicz

11.06.2005 10:27

a jak nie znajdzie się potrzebujący ? to będą tam leżały przez pół roku tak jak przy ,,moim " smietniku

REKLAMA

Matka_Sławka_z_Gdańska

11.06.2005 11:04

Nie boj nic Tomaszkiewicz.
Poki jest cieplo, to Karol filozofuje i rzenie Pana... a to moze importowane brykiety zakupic, a moze piec fluidalny obstalowac w stolowym zeby w charakterze kominka przed rodzina robil ... tak sie nam tu popisuje. Ze niby taki dziany jest...
Ale lato ( ... a tak przy okazji, to co to za lato !? ) "rzecz" nietrwala, przejdzie, minie, nadejdzie jesien a wraz z nia chlody. Brrr...i...kiedy zapanuje ziab, to innaczej nam Karol zaspiewa. Znikna te "gabaryty" spod smietnika i kartony spod sklepow. Byle jaka szmate na balkonie strach bedzie wywiesic, tak sie bedzie chcial ogarnac !
I zaswieca sie dziadowi oczy do kredensu po Dosce ... he, he... ''zaczekaj'' Doska na Karola !
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą