Forum › Białołęka
Co zrobić ze starymi meblami?
# Dosia 05.06.2005 13:16 |
|
Planuję zakup nowych mebli ale nie wiem co zrobić ze starymi. Czy znacie jakąś firmę, która zabrałaby je i zutylizowała, lub zrobiła z nimi coś pożytecznego.
|
# kinio 05.06.2005 20:53 |
|
Tu gdzie obecnie mieszkam, nie ma z tym akurat problemu. Meble wstawia się po prostu w komis. Jeśli nie "zejdą" w ustalonym czasie (miesiąc lub trzy), obniża się ich cenę.
|
# Dosia 06.06.2005 14:25 |
|
Obawiam się, że moje meble baaaardzo długo nie "zejdą" i nie sądzę aby ktoś chciał za nie płacić. Chcę oddać je za darmo.
|
# Aniabar 08.06.2005 00:05 |
|
Na studiach miałam koleżankę, która całe mieszkanie urządziła sobie meblami oddanymi za darmo. Nie były oczywiscie rewelacyjne ale na 5 lat studiów w sam raz. Nie trzeba było sie o nie martwić, mogła wynając puste mieszkanie. jej to odpowiadało. Moze daj gdzieś ogłoszenie, na pewno jacys studenci sie znajdą.
|
# klik 08.06.2005 18:17 |
|
Jak je postawisz pod śmietnikiem to gwarant, że po 24 godzinach już znajdzie się potrzebujący i sam je sobie weźmie.
|
# tomaszkiewicz 11.06.2005 10:27 |
|
a jak nie znajdzie się potrzebujący ? to będą tam leżały przez pół roku tak jak przy ,,moim " smietniku
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 11.06.2005 11:04 |
|
Nie boj nic Tomaszkiewicz.
Poki jest cieplo, to Karol filozofuje i rzenie Pana... a to moze importowane brykiety zakupic, a moze piec fluidalny obstalowac w stolowym zeby w charakterze kominka przed rodzina robil ... tak sie nam tu popisuje. Ze niby taki dziany jest... Ale lato ( ... a tak przy okazji, to co to za lato !? ) "rzecz" nietrwala, przejdzie, minie, nadejdzie jesien a wraz z nia chlody. Brrr...i...kiedy zapanuje ziab, to innaczej nam Karol zaspiewa. Znikna te "gabaryty" spod smietnika i kartony spod sklepow. Byle jaka szmate na balkonie strach bedzie wywiesic, tak sie bedzie chcial ogarnac ! I zaswieca sie dziadowi oczy do kredensu po Dosce ... he, he... ''zaczekaj'' Doska na Karola ! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.