Forum › Białołęka
światowida
# Kaśka 14.01.2003 19:47 |
|
Czy ktoś z Was wie jak dlaej pobiegnie ulica Światowida i gdzie będzie pętla???Wiem że mogę iśćdo Urzędu Gminy- ale nie mam specjalnie na to czasu
|
# Totem 15.01.2003 08:32 |
|
Nigdzie nic nie pobiegnie i nie będzie żadnej nowej pętli. Pani w Urzędzie Dzielnicy mi to powiedziała niedawno.
|
# asm 15.01.2003 10:22 |
|
A czy powiedziała dlaczego?
|
# karolj 15.01.2003 10:31 |
|
Juz kiedys pisano w Echu ze zrezygnowano z planow przedluzenia swiatowida, poza tym pętla i tak miala zostac w tym samym miejscu. Jakis jeden autobus mial jechac dalej.
Z tego co wiem teraz ma byc polaczone swiatowida z odkryta pod lasem i obok osiedla akacje6 ma byc pętla jednego autobusu. |
# totem 15.01.2003 11:17 |
|
Powiedziała, że plany Gminy poszły do kosza wraz z jej rozwiązaniem. Urząd miasta nie przydzielił środków na takie inwestycje. Rozmawiałem z nią w poniedziałek. Niewykluczone, że jak się zadzwoni do innej pani, to ta inna pani powie co innego
|
# Kaśka 15.01.2003 18:41 |
|
W takim razie- czy wiecie jak będzie skomunikowane z Centrum big osiedle J.W??? O ile wiem ulica ODkryta nigdy nnie spełni wymogów, aby jeżdziło nią tyle lini autobusowych ile Światowida.
PO prostu kupuję mieszkanie na Odkrytej i nie wiem czy za moment nie będę miszkała na autostradzie.Dajcie znak co z Odkrytą. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.