Forum › Warszawa
stres przed podróżą samolotem
# Mumin 25.11.2016 12:39 |
|
Jak poradzić sobie ze stresem przedpodróżą samolotem?
|
# Jeep 25.11.2016 13:08 |
|
Też miałem straszny stres. Poleciałem kilka razy i stres zniknał.
Za drugim razem już stres o wiele mniejszy. Zaraz uaktywnią się wklejacze reklam, środków uspokajających itd. |
# kamila3 26.11.2016 19:25 |
|
Udaj się do psychologa. Na pewno Ci to minie. Takie blokady siedzą w naszej głowie bardzo często. Boimy się tego, co nieznane. Tu masz nr telefonu 22 253 88 88 do Kliniki Psychomedic. Warto się tam zarejestrować na wizytę.
|
# Łucja12 27.11.2016 13:46 |
|
A ja bym radziła, byś się do wszystkiego dobrze przygotowała. Ja miałam największy stres, gdy pobłądziłam w drodze na lotnisko i ledwo zdążyłam na odprawę (dlatego teraz wolę wybrać http://www.okbus.pl/ niż własne auto). Podczas lotu, no to cóż - zgadzam się, że "pierwszy raz" najgorszy, ale ja zawsze staram się zrelaksować, czytam jakąś interesującą książkę lub słucham dobrej muzyki, by lot szybko minął.
|
# Jeep 27.11.2016 14:19 |
|
#kamila3 napisał(a) 26.11.2016 19:25 Naganiaczu reklam ile Ci płacą za reklamy.Udaj się do psychologa. Na pewno Ci to minie. Takie blokady siedzą w naszej głowie bardzo często. Boimy się tego, co nieznane. Tu masz nr telefonu 22 253 88 88 do Kliniki Psychomedic. Warto się tam zarejestrować na wizytę. Pyknij się w łeb, do psychologa przed podróżą samolotem...żenujący tekst. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.