Forum › Wola
# były uczeń 24.05.2013 11:21 |
|
Zespół Szkół nr 24 im. Stefana Bryły nie Zespół Szkół nr 34 :)
Pozdrawiam |
# słuchaczka CKU 24.05.2013 11:26 |
|
czy to zgodne z prawem ze obiekt wyremontowany za unienie pieniądze dla oświaty będzie używała sobie dowoli straz miejska ? jeśli tak to po jaka cholerę tworzy się sztuczny podział funduszy np. dla rolników , dla oświaty , dla powodzian ??? przecież i tak miasto i kochanai radni zrobia co chcą i dadza komu będą chcieli !!!1
|
# pp :) 24.05.2013 11:35 |
|
Nie ma się co dziwić. Chowa głowę w piasek bo chce jeszcze trochę popracować a została pozostawiona sama z problemem. Bez pieniędzy na przeprowadzkę i adaptację w "nowym" miejscu.
|
# nikodemus 24.05.2013 12:54 |
|
sama chodzę tam do szkoły, i dla mnie to troche dziwne że "staż miejska" obejmie ten teren, na który szkola pracowała tak długo, inaczej to nazwę zabawili się kosztem uczniów i wykorzystali ich finansowo.
|
# Doria 24.05.2013 15:31 |
|
Najwięcej miasto by zaoszczędziło likwidując straż miejską!
|
# SMot4 24.05.2013 17:21 |
|
Oby stołówkę zostawili bo mnie się kebaby przejadły :(
|
# Była uczennica 24.05.2013 21:16 |
|
To jedyna szkoła w Warszawie, która ma fantastycznych nauczycieli. Długo szukałam takiej szkoły.
Gdy uczyłam się w niej, to uczniowie sami remontowali klasy. Jakim prawem Straż Miejska ma zająć te mury? Nie pozwólmy na to! |
# Pabulon 24.05.2013 21:30 |
|
A mi skasowali szkołę na Świętojerskiej, też niby chcieli zminimalizować koszty złodzieje z PO.
|
# %u0105dam 25.05.2013 12:35 |
|
Ja to bym na to nie pozwolił ! ale to nie ode mnie zależy
Należało by zlikwidować straż miejską ! po co tylko mandaty wypisują ! |
# Oburzony były uczeń! 25.05.2013 18:40 |
|
Co tu dużo mówić poszli na łatwiznę , zabierają świetne miejsce z możliwością do nauki by posadzić tam swoje cztery litery. Wygodnie jest iść na gotowe nie? Szkoła pozwoliła wielu uczniom między innymi mnie kształcić się i ją ukończyć. W czasie remontu były kiepskie warunki z myślą o przyszłych uczniach. A teraz straż zabiera budynek. Parking? Uczniom nie jest potrzebny? Wielu z nas pracuje ma swoje auta i też potrzebuje je postawić , na głowie? Miejsce jest po prostu rewelacyjne jeśli chodzi o szkołę Wieczorową. A Nauczyciele tworzą atmosferę dzięki której chce się do niej chodzić. Osobiście duże NIE jeśli chodzi o zmianę. Zlikwidować Straż Miejską tylko się obijają i zabierają co nie ich.
Nie dać się , Walczmy! |
# słuchacz CKU 02.06.2013 12:14 |
|
Jestem słuchaczem CKU i jest to na prawdę nie pojęte co robią urzędnicy .
Unia ,która dała pieniądze na remont szkoły (i mówimy tu o kwocie 8 mln zł ) mają przeznaczyć budynek STRAŻY MIEJSKIEJ . Tak jakby było mało budynków w warszawie ,gdzie by mogli wyremontować i dać strażnikom . Pamiętajmy jednak ,że koszt przeniesienia szkoły wynosi około 60.000zł ,więc myślę że za takie pieniądze (lub ewentualnie nawet miasto by dołożyło parę tysięcy ) aby wyremontować inny budynek to byłaby lepsza inwestycja ,ponieważ unia nie straciła by tych pieniędzy ,które zainwestowała w CKU3 ( 8 mln zł ). Więc myślę że przenoszenie uczniów ( około 1000 uczniów ) jest bezsensu . A jeśli miasto(dzielnica) chcę zaoszczędzić maksymalnie to niech wyśle Strażników do kanałów , przynajmniej strażnicy będą mieli układ warszawski . |
# Martynkaa 24.08.2013 19:58 |
|
Ja tam bardzo sie ciesze jestem zadowolona z naszego technikum <3
|
# wieprz 03.11.2016 17:55 |
|
Wygonić straż miejską !!!, uczyłem się w tej szkole dawno temu kiedy był to zespół szkoł elektrycznych nr1 , miescilo sie technikum , liceum zawodowe, zwodówka, technikum dzienne na podbudowie zawodówki i szkoły dla pracujących. Bylo to dawno w latach 1985-1990 technikum 5-cio letnie. Żal patrzeć że taka szkoła przestała istnieć.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.