Forum › Targówek
# Maciek 75 03.03.2017 21:17 |
|
Bzdura nie wiem po co te karty No i gdzie i kiedy były incydenty z niepożądanymi osobami na terenie szkoły! A jak były to dlaczego nie zostali o tym fakcie poinformowani rodzice!?
|
# WERA 03.03.2017 21:33 |
|
Co za bzdury. Trzeba sie raczej przyjrzeć kto chciał zarobić na produkcji i wydaniu takich kart. Izolacja nie pomoże, ludzi trzeba integrować a nie izolować coraz bardziej, świat zwariował. Dzieciaki sie przyzwyczajają do zamykania sie za kratami. Potem osiedla za kratami. Mieszkanie bez sąsiada. Totalna izolacja. Dyrektorka do bani.
|
# BUczeń 04.03.2017 15:47 |
|
Jeden osioł to wymyślił, a kilkuset osłów (rodziców) to poparło. Ja chodziłem do podstawówki, w której było dwa tysiące uczniów, w tym kilkuset dojeżdżających z podmiejskich wiosek, a jedynym strażnikiem była woźna z miotłą lub ścierką. I było bezpiecznie. Świat zwariował, czy co?
|
# SciFi 05.03.2017 14:36 |
|
Aby na pewno te karty są "magnetyczne"? ;-) Dziś się już takich raczej nie robi. Albo chip, albo RFID...
|
# Jan Tadeusz Kupa 20.03.2017 06:11 |
|
W jakim celu rodzice wchodzą z dziećmi do szkoły? Na zdjęciu widać, że prawie każde dziecko wchodzi z rodzicem. Po co?
|
# konus 03.10.2017 18:22 |
|
Jak nie wiadomo co wymyślić, to trzeba się zastanowić nad tym czy "derektorka" też ma odbicie - palmy.Nie panuje nad tym co się dzieje w szkole?Żenujący widok, a może chce żeby było jak w urzędzie jakim? Ministerstwie może- to poczułaby się taką ważną i chroniona przed złodziejem który ukradł jej z torebki 7 tyś. Bo gdzie znalazł w szkole taką sumę?
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.