REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

dobra księgowa

# Czytelniczka

16.02.2017 06:09

poprowadzi księgowość spółek zoo ,jawnych przedsiębiorców działalności gospodarczej w KPiR ,księgach handlowych, ZUS ,płace kadry, sprawozdawczość ,na terenie Targówka i nie tylko Możliwość odbioru dokumentów Cena do uzgodnienia od ilości dokumentów i nakładu pracy od 180 netto.

milka789

23.02.2017 06:40, wpis modyfikowany 1 raz,ostatnio 23.02.2017 09:35

Witam. Dobrze prowadzona księgowość to podstawa każdego biznesu. Moja siostra, która mieszka w UK i prowadzi tam niewielką spółkę Limited korzysta z pomocy http://fikas.uk/. Rozliczają za nią Vat czy CIS, do tego przejęli załatwianie w jej imieniu wszelkich spraw urzędowych czy sporządzanie dokumentacji. Jest zadowolona ze współpracy z nimi.

# Monika72

29.09.2017 00:47

Ja wolę korzystać z biura stacjonarnego. Jest to dla mnie większa pewność poprawności rozliczeń. Swoje finanse powierzyłam księgowej z Lublina http://podatki-abm.pl/ i raczej nie planuję jej zmieniać w najbliższym czasie.

REKLAMA

# syfiasssta reklama

29.09.2017 08:26

co za debbbbil od syfiastej reklamy sze.ptanej
ludzie tu reklamują się same najgorsze firmy, na darmowym portalu, reklamowane przez chyba uchodźców
masakra, co za poziom... ,...
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025