Forum › Wola
Sprzedam leki ampicylina amikacyna cefaleksyna
swinska-tarczyca 01.04.2023 08:24 |
|
Sprzedam leki ampicylina amikacyna cefaleksyna ampicillin unasyn biodacyna amikacin amikacina amikin
cefalexin keflex ceporex oracef palitrex sporidex zecef antybiotyki Jest to lista antybiotyków skierowana głównie do lekarzy i weterynarzy, którzy szukają tych leków dla swoich pacjentów. Poniżej jest tylko kilka pierwszych z alfabetycznej listy, mogę szukać dowolnych innych. Są to silne i trudno dostępne antybiotyki, które powinny być stosowane pod kontrolą, nie do stosowania samodzielnego. Dlatego, generalnie, nie mam ich na stanie (lub tylko niewiele), natomiast mogę sprowadzić na zamówienie w dowolnych ilościach bezpośrednio z Tajlandii, gdzie mam do nich dostęp w hurtowni farmaceutycznej. dziekuje Jan Krongboon massagelondon gmail com 0066994403698 Ampicylina 1g 20zł fiolka z proszkiem do zastrzyków. Ampicylina 125mg 50gr tabletki pediatryczne opakowanie szpitalne 1000 tabletek. Zapieczętowane opakowanie 1000 tabletek 500zł, włącza cenę poczty rejestrowanej). Amikacyna 500mg/2ml 20zł fiolka z roztworem do zastrzyków. Można zrobić krople do oczu 0.3% czy do smarowania zakażonej skóry, ran pooperacyjnych, oparzeń. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWola
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.