Forum › Białołęka
smoczynski prawodawca
MózG 28.08.2003 11:39 |
|
ciekaw jestem czy SMOK(o zgroza!! bo nie wawelski tylko CHŁOP Z KOBIAŁKI ;) ) podporzadkuje sie poleceniu swojego"bossa" KACZORA i razem z trzymana przez siebie za gardlo tzw. "gospodarnoscia" zaglosuje na najblizszej sesji za odwolaniem pazernej Dziewulskiej, z tego co mowia w oswiacie "nasza" radna Dziewulska była juz w UW,SLD,GOSPODARNOSCI,mysli o PO
ta baba nie ma przekonan i jest wyznania finansowego:) podobnie jak nasz "nieskazitelny" burmistrz lubi rzadzic. Oswiata rzadzi nie Zientecka a Dziewulska. Dla SMOKA to wygodne bo radna Dziewulska je mu z reki. pozdowienia P.S oni powinni sie zastanowic co robia bo mieszkancy wszystko widza i beda w kolejnych wyborach wyciagac konsekwencje |
# ZDESPEROWANY 28.08.2003 14:49 |
|
"...GDYBYM MIAŁ BROŃ, BYŁBYŚ PIERWSZYM KOGO BYM ODWIEDZIŁ Z NIĄ ..." ten tekst jednej z piosenek wspanialej grupy muzycznej Myslovitz kieruje do burmistrza Jerzego Smoczyńskiego (zbiera mi sie na wymioty gdy pisze jego imie i nazwisko)
niech sie strzerze i bierze za robote !!! |
# ksiadz 29.08.2003 10:21 |
|
to chyba szatan zeslal nam smoczynskiego do dzielnicy zeby nas dreczyl
|
# dmowski 29.08.2003 18:37 |
|
Mógu chory na BSE głosuj na SLD
|
historyk 29.08.2003 20:06 |
|
Oj chyba administrator ma tu troche pracy.
|
# NN 30.08.2003 15:39 |
|
Bez przesady z cenzurą... Tym bardziej, że sesje Rady są jawne i sporo można się na nich dowiedzieć a jeszcze więcej domniemać (nawet bez sesji).
|
# historyk-wyjatkowo 30.08.2003 23:24 |
|
Alez, nie chodzi o to tylko jak.
|
# NN 02.09.2003 13:30 |
|
W nawiązaniu do tytułu: najpocieszniej brzmi tłumaczenie Smoka, dlaczego tak długo zwlekał z zrzeczeniem się mandatu: bo chciał ulepszyć Ustawę warszawską (tak!).
|
# waldi 04.09.2003 15:32 |
|
nie chodze na sesje rady, ale mi sasiad mowil, ze to pis-iory przymusili Smoka i jego kasjera Semetkowskiego do oddania mandatu, wreszcie Kaczor dorwal im sie do d...
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.