REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# cycu

22.09.2016 13:17

No w końcu cóś dla chamów ze swi tak, tak!!!!!!!!!!!1

# antycham

22.09.2016 13:44

#cycu napisał(a) 22.09.2016 13:17
No w końcu cóś dla chamów ze swi tak, tak!!!!!!!!!!!1
Prostym chamem to jesteś Ty sądząc po tym wpisie. Z czym masz problem że ktoś chce pozbyć się swoich gratów ? Widać że nigdzie poza Polskę nie wychyliłeś swojego nosa skoro piszesz takie głupie komentarze.

# wwa

22.09.2016 14:32

malutki człowieczku "cycu" przyjdź na wyprzedaż to może kupisz sobie porządne skarpety bo to już w tych czasach nie wypada żeby słoma z butów wystawała - i naucz się poprawnie pisać rodowity warszawiaku z pod Rzeszowa

REKLAMA

# .....

22.09.2016 16:30

Dla tego gościa o ksywie #cycu ludzie sprzedający swoje niepotrzebne rzeczy to wieś a kupujący w CCC to plebs.
Ty #cycu kim jesteś że się tak wywyższasz ??? sądząc po Twoich wpisach jesteś małym zakompleksionym karłem.

# cycu

23.09.2016 23:25

No niestety skucha ....
Po pierwsze: prawdziwy ,,cycu" NIGDY nie pisze z błędami ... (chyba, że może stylistyczne)
Po drugie: oryginalny ,,cycu'' nie używa wulgaryzmów i nikogo nie oczernia (nazwa plebs jest potoczna i z PWN
oznacza :
plebs
1.

# cycu cd

23.09.2016 23:37

Słownik języka polskiego
plebs
1. ogół ludzi niewykształconych i niezamożnych, mających obojętny stosunek do kultury.
2. w dawnej Polsce: warstwa społeczna nienależąca do stanu szlacheckiego.
3. w starożytnym Rzymie: warstwa obywateli wolnych, ale niemających pełni praw politycznych.
Po trzecie: ,,cycu" ORYGINALNY zawsze pisze późnym wieczorem ...
A, że jakiś palant się pode mnie podszywa, no cóż obecnie jest już określane mianem przestępstwa przeciwko wolności i w razie konieczności jest karane prawnie i tyle.

REKLAMA

# zdegustowany

25.09.2016 21:44

#wwa napisał(a) 22.09.2016 14:32
malutki człowieczku "cycu" przyjdź na wyprzedaż to może kupisz sobie porządne skarpety bo to już w tych czasach nie wypada żeby słoma z butów wystawała - i naucz się poprawnie pisać rodowity warszawiaku z pod Rzeszowa
No tu mamy przykład ,,rodowitego '' warszawiaka tylko, że słowo ,,spod'' to się tak pisze ,
także sam naucz się pisać a potem pouczaj - człowieku spod Krużewników ...

# DO CYCA

26.09.2016 08:15

No niestety #Cycu to prowokator i kłamca oto jak obraża w innym poście sama cebula i buractwo
"Wydaje mi się, że na leczenie psychiatryczne jest już za późno, ale mogę ci polecić dobrą klinikę geriatryczną.

# cycu

27.09.2016 20:09

To jest propozycja terapii, a nie obraza ?
Nieprawidłowa interpretacja, przykro mi jeżeli ktoś nie rozumie dobrych intencji .

REKLAMA

# joop

27.09.2016 21:38

#cycu napisał(a) 27.09.2016 20:09
To jest propozycja terapii, a nie obraza ?
Nieprawidłowa interpretacja, przykro mi jeżeli ktoś nie rozumie dobrych intencji .
Na drzewo neardeltańczyku!!!!!!!!!!

# Dywan

27.09.2016 21:42

Dyskusja schodzi na inny tor.
neardeltańczyku - nie ma w języku polskim takiego wyrazu.

# cycu

01.10.2016 22:22

Poniekąd wszyscy jesteśmy Neandertalczykami , ale niektórzy są trochę bliżej w ewolucji ....
Powiedzmy, że niektórzy zeszli z drzewa i przyjęli postawę pionową .... na razie .

REKLAMA

# Jasia

27.01.2020 18:26

Nie tylko na takich wyprzedażach można kupić produkty w przystępnych cenach. Co jakiś czas w każdym sklepie pojawiają się promocje. Oto przykład: https://www.pro-sprzet.pl/ Mają spore wyprzedaże.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni