Forum › Bielany
# cycu 22.09.2016 13:17 |
|
No w końcu cóś dla chamów ze swi tak, tak!!!!!!!!!!!1
|
# antycham 22.09.2016 13:44 |
|
#cycu napisał(a) 22.09.2016 13:17 Prostym chamem to jesteś Ty sądząc po tym wpisie. Z czym masz problem że ktoś chce pozbyć się swoich gratów ? Widać że nigdzie poza Polskę nie wychyliłeś swojego nosa skoro piszesz takie głupie komentarze.No w końcu cóś dla chamów ze swi tak, tak!!!!!!!!!!!1 |
# wwa 22.09.2016 14:32 |
|
malutki człowieczku "cycu" przyjdź na wyprzedaż to może kupisz sobie porządne skarpety bo to już w tych czasach nie wypada żeby słoma z butów wystawała - i naucz się poprawnie pisać rodowity warszawiaku z pod Rzeszowa
|
# ..... 22.09.2016 16:30 |
|
Dla tego gościa o ksywie #cycu ludzie sprzedający swoje niepotrzebne rzeczy to wieś a kupujący w CCC to plebs.
Ty #cycu kim jesteś że się tak wywyższasz ??? sądząc po Twoich wpisach jesteś małym zakompleksionym karłem. |
# cycu 23.09.2016 23:25 |
|
No niestety skucha ....
Po pierwsze: prawdziwy ,,cycu" NIGDY nie pisze z błędami ... (chyba, że może stylistyczne) Po drugie: oryginalny ,,cycu'' nie używa wulgaryzmów i nikogo nie oczernia (nazwa plebs jest potoczna i z PWN oznacza : plebs 1. |
# cycu cd 23.09.2016 23:37 |
|
Słownik języka polskiego
plebs 1. ogół ludzi niewykształconych i niezamożnych, mających obojętny stosunek do kultury. 2. w dawnej Polsce: warstwa społeczna nienależąca do stanu szlacheckiego. 3. w starożytnym Rzymie: warstwa obywateli wolnych, ale niemających pełni praw politycznych. Po trzecie: ,,cycu" ORYGINALNY zawsze pisze późnym wieczorem ... A, że jakiś palant się pode mnie podszywa, no cóż obecnie jest już określane mianem przestępstwa przeciwko wolności i w razie konieczności jest karane prawnie i tyle. |
# zdegustowany 25.09.2016 21:44 |
|
#wwa napisał(a) 22.09.2016 14:32 No tu mamy przykład ,,rodowitego '' warszawiaka tylko, że słowo ,,spod'' to się tak pisze ,malutki człowieczku "cycu" przyjdź na wyprzedaż to może kupisz sobie porządne skarpety bo to już w tych czasach nie wypada żeby słoma z butów wystawała - i naucz się poprawnie pisać rodowity warszawiaku z pod Rzeszowa także sam naucz się pisać a potem pouczaj - człowieku spod Krużewników ... |
# DO CYCA 26.09.2016 08:15 |
|
No niestety #Cycu to prowokator i kłamca oto jak obraża w innym poście sama cebula i buractwo
"Wydaje mi się, że na leczenie psychiatryczne jest już za późno, ale mogę ci polecić dobrą klinikę geriatryczną. |
# cycu 27.09.2016 20:09 |
|
To jest propozycja terapii, a nie obraza ?
Nieprawidłowa interpretacja, przykro mi jeżeli ktoś nie rozumie dobrych intencji . |
# joop 27.09.2016 21:38 |
|
#cycu napisał(a) 27.09.2016 20:09 Na drzewo neardeltańczyku!!!!!!!!!!To jest propozycja terapii, a nie obraza ? Nieprawidłowa interpretacja, przykro mi jeżeli ktoś nie rozumie dobrych intencji . |
# Dywan 27.09.2016 21:42 |
|
Dyskusja schodzi na inny tor.
neardeltańczyku - nie ma w języku polskim takiego wyrazu. |
# cycu 01.10.2016 22:22 |
|
Poniekąd wszyscy jesteśmy Neandertalczykami , ale niektórzy są trochę bliżej w ewolucji ....
Powiedzmy, że niektórzy zeszli z drzewa i przyjęli postawę pionową .... na razie . |
# Jasia 27.01.2020 18:26 |
|
Nie tylko na takich wyprzedażach można kupić produkty w przystępnych cenach. Co jakiś czas w każdym sklepie pojawiają się promocje. Oto przykład: https://www.pro-sprzet.pl/ Mają spore wyprzedaże.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBielany
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.