REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Skąd zamówić lunch

neo

13.03.2017 11:33

Witam! W Warszawie mieszkam od niedawna i w sumie dotychczas gotowałem sobie samodzielnie i wszystko brałem w pojemnikach do pracy. Trochę jednak mam już dość tego stania przy garach i wożenia potraw, więc wolałbym dla odmiany skąd sobie zamówić. I nie chodzi mi o żadną dietę pudełkową, tylko o miejsce, w którym można zamówić z dowozem do firmy coś smacznego. Oczywiście przystępna cena jest jak najbardziej mile widziana :) Dajcie znać!

daria.d

13.03.2017 11:59

Ja najczęsciej zamawiam do pracy pizze, zazwyczaj z różnych miejsc. Wszystko w zależności od tego jak się umówimy z resztą firmy.

# padawan

13.03.2017 16:26

ja z kolei staram sie nie zamawiac pizzy ani innych fast foodow. nie wiem jaka masz prace, ale moja zwiazana jest z siedzacym trybem zycia i nie chce dodatkowo obciazac organizmu jakimis paskudztwami i smieciowym zarciem. pomysl moze o czyms zdrowszym. czesto mi sie zdarza zamawiac sushi i nie zamienilbym tego nawet na kawaleczek pizzy ;-) po pierwsze - mozna najesc sie do syta niewielka porcja, po drugie - jest zdrowsze - po trzecie - jest smaczne. i wbrew panujacym opiniom wcale nie jest drogie. zestawy lunchowe zwykle stoja w dobrych cenach. nie wiem w jakim rejonie Warszawy mieszkasz, ale jak gdzies w okolicach Bielan czy Zoliborza to polecam ci Sushiberry. cenowo jak najbardziej ok, nie wychodzi drogo, a pojesc mozna jak krol. daja zupe plus zestaw rolek, ja jeszcze nigdy po tym nie chodzilem glodny ;-) a no i do lunchu jadacego do firmy masz znizke na 25% pod warunkiem ze zamowisz minimum dwa zestawy, wiec warto ;-)

REKLAMA

# olek

14.03.2017 11:42

Ja akurat mam blisko siebie świetną włoską restaurację Trattoria il Successo i mają naprawdę bardzo dobre lunche, więc w sumie praktycznie trzy razy w tygodniu ich odwiedzam.

# ulek

04.05.2017 14:40

#olek napisał(a) 14.03.2017 11:42
Ja akurat mam blisko siebie świetną włoską restaurację Trattoria il Successo i mają naprawdę bardzo dobre lunche, więc w sumie praktycznie trzy razy w tygodniu ich odwiedzam.

Znajoma coś mi wspominała o tym miejscu, że faktycznie dobre włoskie jedzenie, będę musiał się w końcu tam wybrać.

turdis1

04.05.2017 21:43

Przecież jest tak wiele opcji... a wydaje mi się, że ten wątek powstaje tylko w celach reklamowych ;/

REKLAMA

# Mirka

28.09.2017 16:53

Restauracje Akademia z ulicy Różanej polecam. Cena lekko wyższa, ale jedzenie przepyszne.

# syfiasssta reklama

29.09.2017 08:30

co za debbbbil od syfiastej reklamy sze.ptanej
ludzie tu reklamują się same najgorsze firmy, na darmowym portalu, reklamowane przez chyba uchodźców
masakra, co za poziom... ,...
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni