Forum › Białołęka
# taste 17.03.2015 20:29 |
|
Tak niech sobie zarobi ktoś a silownie będą rdzewiec
|
# taste 17.03.2015 20:30 |
|
Pan Marek czyli właściciel tych gratów które mają byc postawione zamiast przetrzeni zielonej?
|
# Dominik 17.03.2015 21:25 |
|
Tylko marudzić umiecie. Ja jestem "za". W innych dzielnicach takie siłownie świetnie działają. Bywam na Gocławiu, gdzie przy jeziorku Balaton są dwie i przy ładnej pogodzie obie mają wzięcie.
|
# tarchodworzanin 18.03.2015 08:03 |
|
Chwila, przecież 200 metrów dalej jest siłownia plenerowa (naprzeciwko biedronki i rossmana, przy Łączącej - przy placu zabaw).
Jaki jest sens budowania kolejnej, skoro z tamtej prawie nikt nie korzysta? Widać najlepiej jest zabetonować każdy skrawek zieleni. |
# kiler3 18.03.2015 20:13 |
|
Pomysł nie jest zły. Tylko lokalizacja tuż przy Światowida, która ma zostać rozbudowana do formatu 2 x po 2 pasy? Czy to mają być ćwiczenia na "świeżym" powietrzu ? Po tej ulicy będzie śmigać tyle samochodów, że wątpliwa jest przyjemność ćwiczenia w spalinowym smogu.
|
# gosc 19.03.2015 15:55 |
|
Dobre, kiedys caly ten teren miał byc parkiem, a teraz zostaly nam do zagospodarowania najwyzej skrawki-nieuzytki, z których korzystać beda co najwyzej mieszkancy nowo wybudowanego obok molochu. Dziekuje za taki "park". Moze by zrobic np. fontanne w parku Picassa a nie kolej y plac zabaw, czy silownie, ktorych na Bialolece nie brak (nieopodal w parku Strumykowa10 min. spacerkiem jest silownia plenerowa).
|
# zuzik 20.03.2015 00:00 |
|
tarchodworzanin, masz rację. Parę kroków dalej jest siłownia pod chmurką, tutaj skrawek zieleni i już trzeba betonować. Czy my naprawdę nie możemy mieć na Nowodworach kawałka natury?
|
# nowodwory pany 24.03.2015 13:25 |
|
bardzo dobry pomysł!!! chyba że wolicie aby wasze dzieci siedziały przed tv i wcinały pizze,frytki i inne "śmieci"??
|
# Fly 24.03.2015 17:13 |
|
#kiler3 napisał(a) 18.03.2015 20:13 Rozumiem więc sens siłowni z Picassa, zaś ta ze Światowida wygląda na marnotrawstwoPomysł nie jest zły. Tylko lokalizacja tuż przy Światowida, która ma zostać rozbudowana do formatu 2 x po 2 pasy? Czy to mają być ćwiczenia na "świeżym" powietrzu ? |
emillka 25.03.2015 18:44 |
|
A mnie się ten pomysł naprawdę podoba. Pierwszy raz widziałam taką siłownię w Muszynie i powiem, że bardzo mi to rozwiązanie przypadło do gustu. A i widziałam, że zainteresowanie tym było naprawdę bardzo duże. Ludzie coraz chętniej zażywają ruchu, a jednak nie każdego stać na to żeby sobie karnet wykupić
|
# Halinka 06.06.2015 10:45 |
|
Super, nie ma to jak ruch na świeżym powietrzu. Jaka to będzie siłownia? Tzn. jakiej firmy? Nie każde mają atesty i później szybko się psują. Koło domu mojej siostry znajdują się siłownie zewnętrzne www.fitpark.pl/silownie-zewnetrzne.html właśnie tej firmy i mówi, że są najlepsze. Osobiście nie ćwiczyłam na tym jeszcze, ale wierzę jej na słowo. Wolę to sprawdzić, aby później dzieciakom nic się nie stało jak zaczną się tam bawić.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.