REKLAMA

Forum › Wola

REKLAMA

Salon medycyny estetycznej

# Laura87

13.11.2019 13:41

Jakie zabiegi faktycznie odmładzają o 5-10 lat najlepiej? Nie chodzi o pieniądze, tylko o efektywność przede wszystkim, ale jakoś nie jestem w stanie się zdecydować. Z wypełniaczy wolałabym chwilowo zrezygnować i szukam alternatywy.

# laura88

13.11.2019 13:59

spamuj gdzie indziej trollu

# Magda77

22.11.2019 09:54

Miałam spory cellulit, po ciąży się mocno zaniedbałam, a po rozwodzie chciałam wrócić do życia towarzyskiego. Zainwestowałam w teambeauty pl/fala-uderzeniowa-lipo-shock-system i przyznam, że o 2 poziomy zeszłam. Nie jest może idealnie, ale już wyjściowo i się niczego nie wstydzę. Praktycznie całą garderobę musiałam wymienić, bo spodnie, w których chodziłam zaczęły ze mnie spadać :) Żadnych diet, czy innych wyrzeczeń. Sportu nie uprawiam. Po prostu poszłam na to, regularnie i się opłaciło. Jak chcesz to wal śmiało, bo dają radę w tym gabinecie. Nie ma ściemniania.

REKLAMA

# Krara

25.11.2020 17:33

Wyjątkowe miejsce: https://ursynow-ame.pl/, ja akurat byłam u dr Oli Szczepańskiej skinboosters, czyli takim rodzaju mezoterapii, który rewitalizuje skórę. Ale wiem, że w ofercie mają jeszcze sporo zabiegów z użyciem botoksu, kwasu hialuronowego czy osocza bogatopłytkowego. Klinika moim zdaniem wyróżnia się wyjątkowym, indywidualnym podejściem do pacjenta.

# marta990

16.05.2022 15:18

Ja jestem po usuwaniu blizn na Filareckiej w Warszawie niedaleko Placu Wilsona w Beauty Skin i ogólnie wyszło super, nawet się nie spodziewałam, że efekty będą aż tak dobre i faktycznie uda się tą bliznę i problem z nią związany dość sprawnie rozwiązać.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl