REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# war

14.10.2021 16:10

Wybraliśmy Trzaskowskiego to mamy.

# stop lgbtabcdefgh

14.10.2021 16:10

Trzaskowski ma talent do śmierdzących afer.

# KOS

14.10.2021 16:58

Kto go wybrał niech płaci , ci którzy go nie wybierali będą mieli nowe niższe stawki !

REKLAMA

# nad

14.10.2021 18:19

Wyznawcy byleJakiego się uaktywnili.

# arnold

14.10.2021 18:48

Nigdy nie było cen w wysokości 10 zł za śmieci - TUStolica coś mataczy :)

# TommM

14.10.2021 19:11

Yeah!!! To teraz jeszcze mocniejsze odpowiedzialnych za Czajkę poproszę do pierdla i nie mam więcej życzeń ;)

REKLAMA

# Niki

14.10.2021 19:33

Ja nie wybrałam Szambolana, więc proszę nie pisać cyt. "wybraliśmy go to mamy" !!!

# sługa

14.10.2021 21:23

Noooo, w końcu zauważyli, że te podwyżki szczególnie dla samodzielnych gospodarstw są rażąco niesprawiedliwe.Niech zwrócą pieniądze mieszkańcom, a sortowaniem śmieci niech się zajmą odpowiednie służby!!!

# Baśka

15.10.2021 21:15

Ludzie zastanówcie się co piszecie. Nie wytwarza odpadów miasto tylko WY. I co może ktoś ma zabrać te smrody od was z domu, posegregować i jeszcze za darmo. No cudowne zapatrywanie na własny śmietnik.

REKLAMA

# Niezależny obserwator

16.10.2021 06:19

Problemem jest tutaj jak zwykle okradanie szarego człowieka Ja osobiście płaciłem 65zl za wywóz śmieci a tylko dlatego że lubię chodzić czysty spać , mieć czyste ciuchy itp płacę 250 zł za wywóz śmieci ( 2 osoby w gospodarstwie domowym Ja + Żona) a natomiast u sąsiadów wynajmują mieszkanie 6 Ukraińców którzy jak chodzą po klatce to śmierdzi od nich po czym wnioskuje że na wodzie oszczędzają., Spotkałem sąsiada i zapytałem ile płaci za wywóz śmieci ( przy takiej ilości osób wynajmujących) odpowiedział że 130 zł więc ja się pytam kto produkuje więcej śmieci Ja czy sąsiedzi że wschodu???
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025