REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Rozwód

valuska

17.05.2019 12:31

Rozwodzę się z mężem, mamy córke 4letnią, która zostaje ze mną. Mąż ma płacić na nią alimenty ale z doświadczenia wiem że tak łatwo się z nim nie dogadam. Czy dobry adwokat załatwi sprawę, a sąd da radę go zmusić? Czym go mogą postraszyć?

# Wiosna

24.05.2019 20:10

GŁosuje na Wisonę, wtedy może dostaniesz się do lekarza specjalisty najdłużej w ciągu miesiąca, a nie jak obecnie trzeba czekać rok czy dwa lata... #wiosnabiedronia @KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ

# Romka

25.01.2020 10:30

Myślę, że gdyby nie fachowa pomoc Pani Magdaleny Grześkowiak to moja sprawa rozwodowa mogłaby się ciągnąć jeszcze długo. Dzięki niej wszystko zostało sprawnie i całkiem bezboleśnie przeprowadzone. I tego oczekiwałam od dobrego prawnika.

REKLAMA

# Traleczka88

11.08.2020 10:10

A korzystał ktos może z adwokata pana Pawła Budrewicza ? Bardzo polecam pana mecenasa. Po wizycie u niego wyszłam pełna optymizmu z gotowym planem działania.

# Bianka

27.09.2020 23:43

#Romka napisał(a) 25.01.2020 10:30
Myślę, że gdyby nie fachowa pomoc Pani Magdaleny Grześkowiak to moja sprawa rozwodowa mogłaby się ciągnąć jeszcze długo. Dzięki niej wszystko zostało sprawnie i całkiem bezboleśnie przeprowadzone. I tego oczekiwałam od dobrego prawnika.

Korzystalam z usług tego adwokata i jak dla mnie najlepszy z najlepszych. Bardzo mi pomogla jak byłam w potrzasku, kiedy miałam straszne problemy z ex mężem :(

# atr5a

17.02.2021 10:22

może www.piotrbanczyk.pl?

REKLAMA

# gosc931

13.05.2021 12:38

ja polecam własnie www.piotrbanczyk.pl

# Ańdzia

11.06.2021 19:30

Ja, ze swoich doświadczeń mogę polecić Pana Tomasza z Kancelarii JST. Jest rzetelny i konkretny. Potrafi wszystko dokładnie objaśnić i wskazać najlepszą opcję rozwiązania. Przy tym jest przyjazny w kontaktach.

# gawron

27.04.2022 18:32

Złożenie pozwu o rozwód nigdy nie jest proste, ale czasami to jest najlepsze wyjście. Niekiedy nawet jak dwoje ludzi się kocha po prostu nie może ze sobą być z różnych względów, na przykład na odmienne wizje przyszłości. Jak podjęliście decyzje o rozwodzie, zostawiam stronę https://zsadwokaci.pl/oferta-dla-klienta-indywidualnego/relacje-w-rodzinie-rozwod-alimenty-separacja/, może ktoś z Was będzie zainteresowany.

REKLAMA

mowi

01.07.2024 14:34

Zobacz https://kancelaria-domena.pl/jak-napisac-pozew-rozwodowy-czyli-porady-prawne-rozwodowe/ polecam.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl