Forum › Bemowo
# Maks 26.06.2021 15:18 |
|
Ogrodzenie żłobka stanowi zagrożenie dla maluszków!!!! Kto dokonał odbioru tych prac? Dzieci rączki i nóżki sobie pokaleczą o kłujące elementy.
Wykonawca to partacz!!! I wszystko za nasze pieniądze. Jak można pozwolić na montaż takiego ogrodzenia? Po najniższej linii oporu... oby kasa się zgadzała. |
# Saper 26.06.2021 17:21 |
|
#Maks napisał(a) 26.06.2021 15:18 Dzieci spacerując po polu minowym wymachiwały na wszystkie strony rączkami i nóżkami...Dzieci rączki i nóżki sobie pokaleczą o kłujące elementy. |
# zjelonek 26.06.2021 21:17 |
|
Wstrętny wściekły kolor elewacji. Zabetonowany teren. Żłobek rozbudowano a plac zabaw zmniejszono. Czy naprawde terenu nie można powiększyć o trawnik od strony Czumy?
|
# elo 30.06.2021 17:33 |
|
co urwa totalna kazala pomalować żlobek dla dzieci na tak wsciekly obrzydliwy kolor !!!!!! tylko w chorym lewackim lbie moglo sie zrodzic cos tak okropnego
|
# Matt0 02.07.2021 15:24 |
|
Okropny kolor i okropny teren wokół mam tu na myśli te labirynty z ogrodzenia z tyłu i masę kostki betonowej z przodu. Tylko w chorym prawackim łbie mogło się zrodzić coś takiego...
|
# mil 03.07.2021 19:53 |
|
Estetyczny dramat. Kto wydał pozwolenie na kolor elewacji?!
|
# frezia 11.08.2021 15:32 |
|
#elo napisał(a) 30.06.2021 17:33 co urwa totalna kazala pomalować żlobek dla dzieci na tak wsciekly obrzydliwy kolor !!!!!! tylko w chorym lewackim lbie moglo sie zrodzic cos tak okropnego myślę, że totalny brak zmysłu estetycznego nie ma tu niczego wspólnego z poglądami politycznymi |
# załamany 23.08.2021 11:03 |
|
Ja dostałem odpowiedź, że kolor został dobrany w uzgodnieniu z architektem. Ciekawe co to za pracownia.Z przyjemnością zrobię jej reklamę.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.