REKLAMA

Forum › Bielany

REKLAMA

# PKU

17.09.2019 07:34

Skoro jechał na kolarce to on jest kolarzem, a nie jakimś zwykłym rowerzystą - jego ograniczenia nie dotyczą.

# Endi

17.09.2019 11:07

Chciałem dokładnie to samo napisać. To nie jest zwyczajny rowerzysta, tylko kolarz, więc proszę się od niego "odbierdolić".

# Kol. a'Rzówka

17.09.2019 22:41

Warto zwrócić uwagę, że większość dróg dla rowerów (nie tylko w Warszawie) nadaje się wyłącznie do jazdy MAJESTATYCZNEJ, a nie sportowej.

REKLAMA

# Kierowca

18.09.2019 00:38

Jak kolarz nie chce być takim plebsem (w jego mniemaniu), to niech się przesiądzie na auto. Wtedy może jeździć jak auta. Dla mnie - jako kierowcy - rowerzysta na drodze to rowerzysta - w d*pie mam, czy to kolarzówka czy rower miejski. Blokuje ruch i stwarza zagrożenie. Nie spotkałam jeszcze roweru miejskiego np. na Wale Miedzeszyńskim, gdzie obok jest super ścieżka rowerowa. Tylko kolarze - jak właśnie dziś dowiedziałam się z komentarzy powyżej, uważający się za jakiś lepszy sort. A to d*ebile po prostu.
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBielany

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024