REKLAMA

cmp moje zdrowie 1cmp moje zdrowie 2cmp moje zdrowie 0
Forum › Warszawa

REKLAMA

pan materac 08-2026 2pan materac 08-2026 0

# xyz

04.09.2026 08:42

Ratusz i jego pomysły :(
Może jeszcze ule postawcie na środku ronda. I domki dla bezdomnych kotów

# Tubylec

04.09.2026 09:01

Ideologia weszła na mocno. Kanalizacji na Białołęce nie ma, za to będzie rewitalizacja sztucznej palmy. Starym autem do Warszawy nie wjedzisz. Ciekawe, kiedy bez nowego iPhone nic w Warszawie nie załatwisz. Miasto wykluczające, ekskluzywne, dla bogatych.

# Dariusz

04.09.2026 09:05

Podczas referendum przekonacie się, czy "jest to znakomity dowód na to, jak bardzo potrzebna jest zielona przestrzeń, szczególnie w centrum Warszawy". Owszem, jest potrzebna i w Warszawie jest jej bardzo dużo. Mówimy głośne "nie" dla likwidacji miejsc parkingowych

REKLAMA

bck zajecia zapisy 2bck zajecia zapisy 0

# Jvlo

04.09.2026 09:17

Czy ZDM to jest zarząd dróg? To zdaje sie ma pilnirjsze sprawy, jak chocby remonty ulic. To co robią to jest przepalanie kasy na bzdury

# Kapsalon

04.09.2026 13:02

Dosłownie nie rozumiem, komu się ta zmiana nie podoba. Blachosmrodziarzom spaliny tak uderzyły do mózgu, że mają problem z usunięciem betonu na rzecz zieleni na przestrzeni po której i tak dosłownie nikt nie chodzi ani nie jeździ. Zmiana obiektywnie na lepsze, nikt nic nie straci.

# Wawer

04.09.2026 13:12

#Kapsalon napisał(a) 04.09.2026 13:02
Dosłownie nie rozumiem, komu się ta zmiana nie podoba. Blachosmrodziarzom spaliny tak uderzyły do mózgu, że mają problem z usunięciem betonu na rzecz zieleni na przestrzeni po której i tak dosłownie nikt nie chodzi ani nie jeździ. Zmiana obiektywnie na lepsze, nikt nic nie straci.

Stracimy wszyscy. Warszawa już ma wielomilardowy dług i rokroczny wielki deficyt budżetowy. Koszt stworzenia a następnie utrzymywania tej niepotrzebnej zieleni, bo i tak na środku ronda nikt z niej nie skorzysta, to tylko powiększanie deficytu budżetowego i zadłużenia miasta, od którego płacimy niemałe odsetki bankom. Takie gospodarowanie prowadzi do tego, że nie ma kasy na znacznie ważniejsze sprawy, jak np. budowa szkół. W szkole mojego dziecka ostatni dzwonek jest o 18.30, a wciąż słyszymy, że nie ma pieniędzy na budowę nowej szkoły.

REKLAMA

bck spolecznosciowy 2bck spolecznosciowy 0

# Tubylec

04.09.2026 13:13

Zmiana obiektywnie na lepsze, nikt nic nie straci.

Za to ktoś za to zapłaci. Będzie to zrobione kosztem czegoś innego. Nie bywam w centrum i jako mieszkanieć Warszawy, chcę aby moje podatki szły na rozwój mojej dzielnicy, a nie upekszania centrum, gdzie pijani turyści szwendają się po nocy.

# Mical88

04.09.2026 15:56

#Tubylec napisał(a) 04.09.2026 13:13

Za to ktoś za to zapłaci. Będzie to zrobione kosztem czegoś innego. Nie bywam w centrum i jako mieszkanieć Warszawy, chcę aby moje podatki szły na rozwój mojej dzielnicy, a nie upekszania centrum, gdzie pijani turyści szwendają się po nocy.
Egoistyczna postawa. Niepatrzenie na szerszy obrazek. Jakby pojsc ta logika dalej to jaki jest w ogole sens placenia podatkow skoro skorzysta na tym ktos więcej niz tylko ja i moje najblizsze otoczenie? Ja sie ciesze ze z moich pieniedzy ktos postawi lawke na ktorej nigdy nie usiade ale dla kogos innego to moze byc przydatne

# Tubylec

04.09.2026 16:05

#Mical88 napisał(a) 04.09.2026 15:56
Egoistyczna postawa. Niepatrzenie na szerszy obrazek. Jakby pojsc ta logika dalej to jaki jest w ogole sens placenia podatkow skoro skorzysta na tym ktos więcej niz tylko ja i moje najblizsze otoczenie? Ja sie ciesze ze z moich pieniedzy ktos postawi lawke na ktorej nigdy nie usiade ale dla kogos innego to moze byc przydatne

Nie przeszkadza mi stawianie ławek, bo też z nich może skorzytam, ale rewitalizacja sztucznej palmy to raczej złoty kibel w prywatnej rezydencji.

REKLAMA

autoreklama tustolica 2autoreklama tustolica 0

# Marian

05.09.2026 16:08

Wawer bez kanalizacji i komunikacji a Trzask wywala kasę na bzdury i atrakcje dla turystów. Ale to nie turyści będą głosować w referendum tylko mieszkańcy Wawra. Dzisiaj poleci Trzask jutro Tusk i KO. Zobaczcie jak wygląda zieleń na mieście. Zachawszczone ugory.
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

bck the greatest showman 3bck the greatest showman 0
Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

olowkowa kraina swiatowida ostatnie miejsca 1olowkowa kraina swiatowida ostatnie miejsca 2olowkowa kraina swiatowida ostatnie miejsca 0

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

cmp tarczyca 2cmp tarczyca 0

REKLAMA

toyota srodmiescie 2toyota srodmiescie 0

REKLAMA

norblin lipiec 02 3norblin lipiec 02 0

REKLAMA

bck 20-lecie 1bck 20-lecie 2bck 20-lecie 0

REKLAMA

atal zakatek harmonia 3atal zakatek harmonia 0

REKLAMA

bck Dwa-Bieguny-Polskiego-Big-Beatu 1bck Dwa-Bieguny-Polskiego-Big-Beatu 2bck Dwa-Bieguny-Polskiego-Big-Beatu 0

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni