REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Rolety drewniane

# aniab65

12.07.2015 10:25

Czy ktoś z was ma u siebie w domu rolety drewniane? Bardzo mi się spodobały rolety drewniane tej firmy http://allcool4u.pl i zastanawiam się jak się sprawdzają na co dzień i czy ktoś zna tą firmę?

# Ula

12.07.2015 12:05

Mam żaluzje drewniane kupione u nich i świetnie się sprawdzają. Mogę ci polecić.

# Marcin83

12.07.2015 13:20

Ja się pod tym podpisuje, super są żaluzje i rolety od nich.

REKLAMA

# monika8

30.03.2016 22:23

Zobaczcie sobie ofertę firmy Roletex. Mają świetnej jakości rolety drewniane. Oferta jest naprawdę ciekawa. Poza tym ceny mają atrakcyjne, a to też jest bardzo ważne.

# lidka

27.05.2016 20:08

Na Allegro są ich rolety. Faktyczne są fajne. Wyglądają na solidne.

olivka-980

29.03.2018 01:44

Cześć Aniu,
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam, ale prawdopodobnie chodzi o drewniane żaluzje? Jeżeli tak, to zarówno w tej firmie, którą podałaś jak i u większości dostawców produkty są bardzo podobne wizualnie wiec tym bym się nie sugerowała. Raczej zwróć uwagę na cenę i gdzie są produkowane, bo ja po zrobieniu rozeznania odkryłam że w Sulejówku pod Warszawą, żaluzje drewniane pomimo, że są tańsze niż w stolicy to są produkowane przez polską firmę Vertex i u ich partnera OslonyDoOkien.pl zamówiłam takie http://www.oslonydookien.pl/produkty/oslony-wewnetrzne/zaluzje/zaluzje-drewniane/ które jak widzisz są podobne, ale jednak wyprodukowane w Polsce. Natomiast często firmy w większych miastach ukrywają producenta i możesz się naciąć na podróbki z dalekiego wschodu :) Polecam zwrócić na to uwagę, ja jestem bardzo zadowolona z polskiego produktu :)

REKLAMA

# Estera.Kruntzchnick Viebecker

29.03.2018 08:41

syf.reklamaa.
Ludzie są już tak otępiali, że łykają każdy pie.rdolo.ny kit. "posmaruj sobie tym kremem cycki to Ci urosną" JA PI.ER.DOLE.

# ślimak

01.04.2023 10:58

Trzeba przyznać, że sam już wybór tych wląściwych rolet jest czymś niezwykle ważnym i ja jeszcze chcę powiedzieć, że dość istotnym było dla mnie to aby mieć wiedzę jak wybrać rolety zewnętrzne. Tak naprawdę to na pewnej stronie https://familyrollo.pl/blog/jak-wybrac-rolety-zewnetrzne bardzo fajnie o tym napisano więc zachęcam was do czytania takich wpisów.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl